Antena 3 CNN Externe O româncă a bătut un poliţist, după ce a spart aparatele de păcănele dintr-o sală de jocuri din Ancona

O româncă a bătut un poliţist, după ce a spart aparatele de păcănele dintr-o sală de jocuri din Ancona

O româncă din Italia a fost încătuşată, după ce a bătut un poliţist care fusese chemat să o dea afară dintr-o sală de jocuri. Proprietarii localului au alertat carabinierii după ce românca a început să spargă aparatele de păcănele.

de Naty Badea    |    30 Apr 2023   •   12:56

Românca în vârstă de 39 de ani a fost reţinută, după ce a bătut un poliţist italian care încerca să o scoată din sala de jocuri. Poliţistul fusese chemat la sală de angajaţii localului, după ce românca, aflată într-o avansată stare de ebrietate, a început să distrugă aparatele.

Se pare că românca a jucat timp de mai multe ore la păcănele, apoi, după ce a pierdut banii, s-a dus la ghişeu şi a început să trântească mobilierul, să arunce cu un stingător de incendii, dar şi să verse sticle cu băuturi alcoolice.

Poliţistul ajuns la faţa locului a fost luat la bătaie de româncă şi a cerut întăriri, iar într-un final, carabinierii au reuşit să o încătuşeze şi au transportat-o cu o ambulanţă la spital.

Femeia este acuzată de violenţă, ameninţare şi ultraj.

Citeşte şi: Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia

×
Subiecte în articol: Ancona Italia români în Italia
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close