Antena 3 Emisiuni News Hour with CNN Liderul de sindicat STB, după întâlnirea cu Nicușor Dan: ”Domnul primar nu a stat niciun minut cu noi. Escaladează conflictul”

Liderul de sindicat STB, după întâlnirea cu Nicușor Dan: ”Domnul primar nu a stat niciun minut cu noi. Escaladează conflictul”

de Adelina Miron    |    21 Ian 2022   •   18:54
Liderul de sindicat STB, după întâlnirea cu Nicușor Dan: ”Domnul primar nu a stat niciun minut cu noi. Escaladează conflictul”
Sursa foto: Antena 3

Liderul sindical al STB, Vasile Petrariu, a făcut declarații după întâlnirea cu Nicușor Dan, în care ar fi trebuit să se găsească o soluție pentru încheierea grevei transportatorilor din București. Liderul de sindicat a precizat că situaţia este încă neclară, salariaţii urmând a decide dacă protestul va mai continua sau nu.

„Domnul primar general a pozat la televizor că vrea să medieze o discuție și a pus condiția că președintele sindicatului transportatorilor nu trebuie să participe la această discuție. În condițiile astea, colegii s-au ridicat de la masă și au plecat. Domnul primar general n-a stat cu noi nici măcar un minut. N-a intenționat niciodată să rezolve acest lucru. Lucrul ăsta nu face decât să escaladeze conflictul. Aceste declarații și poziții belicoase, care incită și instigă nu ajută cu nimic.

În faza asta în care conflictul a escaladat, măcar în ultima clipă trebuia să fie un dialog real. Ne ducem la salariați să le transmitem această mare realizare. Așteptăm de la tribunal decizia de astăzi.

Mii de scuze. Oamenii să înțeleagă că nu este numai vina noastră. Am fost aduși în această situație de conducerea STB SA, de poziția primarului general, de faptul că primarul general face politică.”, a declarat Vasile Petrariu.

Tribunalul București a decis că greva șoferilor STB, care a paralizat ieri și astăzi traficul din Capitală, este ilegală. Decizia este executorie, așa că angajații trebuie să revină la lucru. În caz contrar, ei riscă sancțiuni penale.

×
Subiecte în articol: STB Nicușor Dan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close