Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Noi detalii din cazul jandarmeriţei prinsă cu droguri în geantă | Explicaţiile date anchetatorilor

Noi detalii din cazul jandarmeriţei prinsă cu droguri în geantă | Explicaţiile date anchetatorilor

Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei Române a fost lovită ca un trăsnet, după ce una dintre angajate a căzut pradă ispitelor societății.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2023   •   19:44

Proaspăt angajată în sistem, tânăra jandarmeriţă a fost prinsă cu prafuri suspecte în poșetă, când se întorcea de la o petrecere.

În acest moment au fost declanșate două anchete, una disciplinară și una penală in rem, pentru că deocamdată nu au venit rezultatele de laborator la prafurile pe care polițiștii și jandarmii le-au găsit în poșeta tinerei angajate la Jandarmerie.

Însă, ancheta disciplinară nu poate fi pusă, nu poate fi exercitată efectiv, pentru că imediat după ce informațiile au apărut în spațiul public, tânăra a intrat în concediu de odihnă.

Totodată, cei de la Comisia Specială întrunită pentru a ancheta exact ce s-a întâmplat acolo vor vrea să afle ce conduită profesională a avut tânăra, care au fost relațiile cu ceilalți colegi și dacă a mai avut astfel de antecedente.

Până la venirea rezultatelor de laborator tânăra deocamdată nu riscă nimic, însă dacă aceste rezultate vor confirma faptul că în acele pliculețe se află substanțe interzise, ea va fi cercetată penal.

Potrivit unor surse din anchetă, în momentul în care acel taximetru a fost oprit, iar polițiștii i-au cerut șoferului datele și actele, tânăra ar fi coborât din mașină și ar fi spus, revoltată că ea este purtător de cuvânt la BSIJ. Acela a fost momentul în care polițiștii au cerut să se legitimeze și să scoată tot ce are în poșetă.

Când au descoperit acele pliculețe, tânăra a spus că nu sunt ale ei și că sunt ale unei prietene care a rugat-o să le dețină la ea.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close