Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Jandarmeriță prinsă cu droguri în poșetă, în timpul unui control de rutină în trafic, în București

Jandarmeriță prinsă cu droguri în poșetă, în timpul unui control de rutină în trafic, în București

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a fost prinsă cu droguri în poșetă, în timpul unui control de rutină în trafic, în București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Noi 2023   •   21:38

Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac avea în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi cocaină. Prinsă în fapt, femeia ar fi dat vina pe o prietenă.

Ca o ironie, Brigada Specială de Intervenție rapidă este folosită de procurorii DIICOT în timpul acțiunii de anihilare a grupărilor speciale în traficul cu droguri.

”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere”, precizează polițiștii.

Cazul a fost preluat de reprezentanții BCCO, scrie G4Media.

”Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate. Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”,  au mai transmis polițiștii.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close