Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Care sunt trendurile în materie de nunţi în 2024. Cât costă un eveniment la modă

Care sunt trendurile în materie de nunţi în 2024. Cât costă un eveniment la modă

A trecut vremea petrecerilor în sălile clasice de evenimente, cu meniurile din care nu lipseau niciodată sarmalele și cu tradițiile păstrate din generație în generație.

Care sunt trendurile în materie de nunţi în 2024. Cât costă un eveniment la modă
Sursa foto: Pexels.com
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2024   •   13:37

Astăzi, organizatorii vorbesc despre petreceri cu totul altfel, în locuri cu adevărat deosebite, chiar și sub apă sau în aer, cu meniuri diversificate și cu activități memorabile.

"Unul dintre locurile inedite este plaja, care rămâne un vis împlinit pentru foarte mulți care aleg un astfel de eveniment.", a spus Ioana Şelner, organizator de evenimente.

E adevărat că nu putem susține că petrecerile pe plajă sunt o noutate a anului 2024, însă, organizatorii vorbesc despre o evoluție semnificativă. Dacă în trecut, erau asociate doar cu stilul casual și lejer, în prezent, sunt adoptate o varietate largă de stiluri – de la cele mai boeme și rustice până la cele elegante și sofisticate.

"Dacă ești pe plajă, una dintre activități este tortul care se servește în mare, cununia civilă, care se poate desfășura tot în mare și cam orice nuntă la noi se termină în mare.", a mai spus aceasta.

Iar pentru persoanele care împărtășesc o pasiune pentru scufundări, o ceremonie subacvatică într-un recif de corali sau în apele cristaline ale unei mări tropicale poate fi o experiență de neuitat.

"Cu costume de scafandru intră mirele și mireasa împreună cu ofițerul de stare civilă, la cam 5 – 6 metri sub apă, nu se duc foarte adânc, și acolo el cu ea, îi întreabă, au microfon, totul se întâmplă sub apă.", a mai adăugat aceasta.

Iar dacă nu iubești nisipul, marea și soarele, organizatorii îți propun ...

"Muntele. Noi organizăm evenimente și la Castelul Bran sau la diverse castele din România. Sunt foarte mulți americani care aleg să vină în România pentru un eveniment special ... fie nuntă, fie botez, fie aniversare de căsătorie, fie o petrecere sau pur și simplu petrecerea burlacilor cu prietenii."

În 2024, se resimte o tendință mai mare și asupra locațiilor care oferă facilități eco-friendly, cum ar fi surse de energie regenerabilă, iluminare eficentă și gestionarea responsabilă a apei.

×
Subiecte în articol: nunti Numai de bine eveniment moda
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close