Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum să faci cadouri în funcție de zodie

Cum să faci cadouri în funcție de zodie

Cum să faci cadouri în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    18 Dec 2016   •   14:07

A început goana după cadourile pentru Crăciun.

Şi ca să puteți să găsiţi darul perfect pentru cei dragi, consultantul nostru în astrologie, Dezideriu, ne-a spus duminică, la emisiunea Numai de bine, ce surprize preferă fiecare zodie în parte. 

BERBECII sunt copiii zodiacului și se vor bucura la orice cadou colorat și distractiv. Să nu uităm că sunt foarte activi și impulsivi, deci le-ar prinde foarte bine un abonament la sală sau echipamente sportive. 

TAURII preferă luxul, nu se așteaptă neapărat la ceva foarte scump, dar visează la ceva foarte scump. În schimb, zodia Taur este foarte sensibilă la tot ce înseamnă mâncăruri fine, deci o cină într-un loc special ar putea fi chiar un cadou bun. 

GEMENII sunt foarte activi și vor aprecia ceva care le poate alimenta pasiunea, sau, mai bine zis, una din pasiuni. Altfel, pentru că agitația lor mentală trebuie calmată, cel mai potrivit cadou ar fi o carte. Sau o colecție de cărți. 

RACII sunt mari iubitori de cadouri clasice și cadouri făcute special pentru ei. Sigur, este cunoscută legătura puternică pe care o are zodia Racului cu trecutul și tot ce ține de familie, deci, în funcție de buget, puteți varia între o ramă de poze și, de ce nu, poate chiar o nouă casă. 

LEII sunt cei mai mari iubitori de cadouri scumpe. Ei vor să impresioneze și să fie văzuți, deci orice cadou îi poate pune în evidență este perfect. De exemplu, bijuterii cu aur și diamante. Atenție însă, cadoul nu trebuie să fie ostentativ, doar atât cât să se întrebe toată lumea cine a intrat în cameră. 

Nativii zodiei FECIOARĂ adoră să aibă o imagine impecabilă și sunt foarte atenți la detalii. În plus, cadourile practice nu pot da greș. Deci trebuie aflat ce le poate face viața mai ușoară sau, dacă nu este cazul, un joc care să le stimuleze mintea. 

BALANȚELE adoră tot ce înseamnă frumos și sunt la curent cu cele mai noi tendințe. Cadourile decorative sunt foarte potrivite, dar nici cosmeticele nu sunt o idee rea. Cum era vorba, o poză face cât o mie de cuvinte. La fel și parfumul potrivit.

SCORPIONII sunt ceva mai atipici când vine vorba de cadouri, ei sunt impresionați de elemente pe care celelalte zodii nici nu le văd. De exemplu, bijuteriile trebuie să aibă un simbol și hainele nu pot fi prea colorate. Nuanțele de bej, negru și gri sunt perfecte. 

SĂGETĂTORII sunt aventurierii zodiacului și adoră să călătorească, deci pentru ei este simplu - un pachet city break sau, pentru buzunarele mai adânci, o vacanță în Zanzibar nu poate să strice niciodată. 

În cazul CAPRICORNILOR este simplu - ei vor tot ce este mai bun. Asta nu înseamnă neapărat și ce este mai scump, dar Capricornul are un simț foarte puternic al valorii reale. Un cadou din zona artelor nu poate da greș. 

Pentru VĂRSĂTORII conectați tot timpul la internet, este evident - o tabletă, un gadget, sau de ce nu, o consolă de jocuri și un smart TV. 

În fine, pentru zodia PEȘTI contează mai mult tipul de experiență, deci o zi la spa ar trebui să fie exact răsfățul pe care îl caută. Altfel, cărțile și vinul sunt soluții foarte bune oricând.

×
Subiecte în articol: Numai de bine zodii cadouri dezideriu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close