Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Idei cadouri 8 martie. Cele mai inspirate cadouri pentru mame, iubite sau soţii

Idei cadouri 8 martie. Cele mai inspirate cadouri pentru mame, iubite sau soţii

8 Martie are origini îndepărtate, motiv pentru care sărbătoarea se bucură și de numeroase tradiții. Fie că vorbim de iubite, soții, sau mame, acestea trebuie să poarte marțișorul pe care l-au primit pe 1 martie.

Idei cadouri 8 martie. Cele mai inspirate cadouri pentru mame, iubite sau soţii
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   12:17

În schimb, bărbații au resposabilitatea să le dăruiască flori, de preferat lalele, pentru că acesta este simbolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Pentru iubită sau soție sunt mai potrivite lalelele roșii, în timp ce pentru mamă sunt cele violet, deoarece simbolizează respectul, iar pentru fiică albe, fiind un simbol al purității. Dacă te gândești și la un cadou, iată câteva idei potrivite pentru orice femeie.

1. O agendă deosebită pentru doamnele și domnișoarele ambițioase. Ideile inovatoare, planurile îndrăznețe și programările au nevoie de un spațiu al lor. În 2023, agendele din lemn sunt la mare căutare, mai ales că multe dintre ele pot fi personalizate cu numele sau cu un mesaj motivațional. Dacă știi că îi place umorul, poți opta și pentru un carnet cu un text amuzant.

2. Dacă femeia pe care vrei să o surprinzi iubește călătoriile, nu, nu îți sugerez organizarea unei vacanțe, ci găsirea unui cadou util, care să îi folosească în următoarea escapdă – de exemplu, o pernă pentru gât. Aceasta o va ajuta să fie mai relaxată și să ajungă la destinație mai odihnită și gata de aventură, indiferent de lungimea drumului.

3. O altă idee inedită poate fi un accesoriu special de plating, dacă știi că îi place să gătească. De exemplu, o farfurie lucrată manual cu siguranță îi va aduce multă bucurie. Prețurile pornesc de la 50 lei pentru un astfel de cadou. Tot din aceeași categorie poate fi și un ceainic deosebit pentru pauzele de meditație și liniște interioară.

4. Următoarea sugestie este să te orientezi către un cadou practic. Fie că e o husă de laptop, o pereche nouă de caști sau oricare alt obiect care îi lipsește și i-ar fi de ajutor, poate fi o idee excelentă.

5. Dacă nu îți surâde niciuna dintre propunerile anterioare, nu vrei nici să mergi pe ceva clasic, cum ar fi un parfum sau o bijuterie, te încurajez să îi dăruiești un voucher cu care ea își poate cumpăra orice își dorește. Multe brand-uri au vouchere pregătite special pentru ziua de 8 martie.

Indiferent de alegerea pe care o faci, nu uita că mai valoros decât orice cadou sunt timpul și cuvintele frumoase ... așadar, invit-o la o prajitură și spune-i cât înseamnă pentru tine.  

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close