Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Alimentația sănătoasă, o lecție care se învață. Care sunt pașii

Numai de bine. Alimentația sănătoasă, o lecție care se învață. Care sunt pașii

De câte ori ați tinut dietă, ați slăbit, dar după ce v-ați întors la vechile obiceiuri şi v-ați îngrășat poate mai mult decat ați dat jos? Cheia nu stă numai în mâncare, ci și într-un algoritm format din 4 piloni. Despre aceștia ne vorbește Oana Trifu, expert în schimbarea stilului de viață.

Numai de bine. Alimentația sănătoasă, o lecție care se învață. Care sunt pașii
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    29 Iun 2020   •   15:11

Oana Trifu a vorbit despre dietele eșuate, dar și despre modul în care ne putem construi un stil de viață sănătos: „Între 89 - 97% dintre încercările noastre de a pierde kilogramele în plus sunt sortite eșecului. Pe termen lung din păcate aceste kilograme se întorc, uneori aduc și altele cu ele”. 

Schimbarea stilului de viață, secretul succesului în lupta cu kilogramele 

„Schimbarea stilului de viață, schimbarea acestor comportamente alimentare este soluția. Adevărul este că modificarea cantităților și a calității nu este suficientă. Totul trebuie să înceapă dintr-un punct de acceptare, nu poți obține sănătatea dacă tu începi prin a te răzbuna, prin a te pedepsi cu un program extrem de agresiv”, a explicat Oana Trifu.  

„Alimentația sănătoasă este o lecție care se învață. În al 2-lea rând vorbim de exercițiul fizic moderat. Micile gesturi de iubire, somn, odihna, construirea unui cerc social sunt și ele extrem de importante pentru o săbătate optimă și o siluetă de invidiat”, a mai spus specialista.  

Alimentația sănătoasă, o lecție care se învață

×
Subiecte în articol: Numai de bine dieta
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close