Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Zodiile și calitățile lor. Care sunt punctele forte pentru fiecare om

Zodiile și calitățile lor. Care sunt punctele forte pentru fiecare om

Zodiile și calitățile lor. Care sunt punctele forte pentru fiecare om
13 Noi 2016   •   13:17

Consultantul în astrologie Dezideriu a vorbit, duminică, în emisiunea Numai de bine, despre câteva dintre calitățile zodiilor.

Astfel, aflăm că în majoritatea situaţiilor în care alte zodii preferă să se mai gândească la ce să facă, BERBECUL sare direct în acţiune, pentru că acolo se simte cel mai bine. Pasional, ambiţios, franc, uneori chiar naiv, mai pică din când în când şi în capcane, dar învaţă din toate şi nu le mai repetă. Sunt devotaţi prietenilor.

TAURUL este omul de afaceri. Este campion când vine vorba de stabilitate şi de constanţă. Dacă un Taur ştie că are de făcut un lucru, nu se opreşte până nu ajunge acolo. Este materialist, dar nu în sensul interesat, pur şi simplu îi place să îşi vadă rezultatul muncii, unde puţine alte zodii îl întrec. Este atras spre tot ce înseamnă frumos.

GEAMĂNUL este comunicatorul zodiacului. Are potenţialul de a deveni un adevărat intelectual. Agitaţia lor mentală îi face nişte personaje bine informate şi pentru că, de obicei, au şi un discurs foarte bun, se fac repede remarcaţi. Sunt versatili, se adaptează din mers situaţiilor şi se plictisesc repede. Sunt foarte sociabili şi de obicei se bazează pe raţiune şi mai puţin pe instinct.

Vezi în video de mai jos calitățile pentru celelalte zodii

×
Subiecte în articol: dezideriu Numai de bine
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close