Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Pilates reformer, antrenamentul care te cucerește! Demonstraţie cu Miruna Lica, food blogger

Pilates reformer, antrenamentul care te cucerește! Demonstraţie cu Miruna Lica, food blogger

Dacă vrei să îţi faci toate poftele culinare este important să ai şi un stil de viaţă activ - aceasta este concluzia la care a ajuns o tânără pasionată de gătit. Miruna Lica, food blogger, a început noul an în forţă. Prin urmare, astăzi, nu ne mai dăm întâlnire cu ea în bucătărie, ci în sala de pilates. Și nu orice tip de pilates, unul cu ajutorul căruia arzi mai multe calorii. Iar în plus, în timpul antrenamentului poți face poze numai bune de postat pe Instagram.

Pilates reformer, antrenamentul care te cucerește! Demonstraţie cu Miruna Lica, food blogger
Sursa foto: miruna.lica/Instagram
25 Feb 2021   •   07:00

''Nu poți să mănânci și tot ce îți place, să nu te îngrași, să arăți și bine. Trebuie să fie așa un echilibru în toate! Și pentru că eu nu sunt dispusă să renunț la deserturi și la preparatele care mie îmi plac, atunci am hotărât că este mai bine să fac sport. 

Totuși mici schimbări au apărut și în privința alimentației. 

''Încerc în timpul săptămânii, de luni până vineri, să mănânc cât se poate de curat. Asta nu înseamnă că renunț la pâine. Nu sunt de acord cu dietele drastice, adică mănânc preparate gustoase, care să îmi placă, cu condimente, cu sosuri, dar cantități micuțe și atenție mare să nu mănânc prăjeli, să nu mănânc foarte mult zahăr. Și într-adevăr, în weekend, îmi mai fac așa de cap, pentru că doar o viață avem. Nu-i așa? Trebuie să bem și un pahar de vin, să mâncăm și o porție de paste'', a spus Miruna Lica.

 Dar după un weekend de răsfăț, urmează obligatoriu cinci zile de disciplină atât din punct de vedere alimentar, cât și sportiv. 

La începutul pandemiei, 6 luni de zile nu am mai făcut niciciun fel de mișcare și nici nu m-am cântărit pentru că știam ce urmează să văd. Acum, cam o lună așa, m-am urcat pe cântar și ce am văzut nu mi-a plăcut absolut deloc, deci mi-am dat seama că dacă mănânc așa și nu fac sport, o să se termine prost''

 Și nu a mai stat pe gânduri, imediat după și-a făcut abonament la sala de fitness și de pilates.

''Este prima dată când fac tipul ăsta de antrenament și m-am îndrăgostit iremediabil. Este greu, dar în același timp, spre deosebire de sală, că eu fac și sală, este mai ușor de dus. Nu transpiri la fel de mult, pulsul nu îți crește atât de tare, clar nu este un antrenament de cardio. Dar îmi place foarte mult că alungește musculatura, lucru pe care la sală nu îl obțin, sala îți face mușchii să fie rotunzi și prin pilates îi și alungesc, ca să pară picioarele subțiri, cum își dorește toată lumea'', mărturiseşte Miruna Lica, food blogger.

În plus, un antrenament de pilates la aparate este mult mai intens decât unul executat pe saltea. 

Cum s-a desfăşurat demonstraţia antrenamentului de pilates, în imaginile de mai sus.

 

×
Subiecte în articol: miruna lica Numai de bine antrenament
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close