Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Corespondență Antena 3, în exclusivitate, la întâlnirea de la Kiev dintre Volodimir Zelenski, Emmanuel Macron, Olaf Scholz, Klaus Iohannis și Mario Draghi

Corespondență Antena 3, în exclusivitate, la întâlnirea de la Kiev dintre Volodimir Zelenski, Emmanuel Macron, Olaf Scholz, Klaus Iohannis și Mario Draghi

Antena 3 este singura televiziune din România care are o echipă în Ucraina pentru a relata de la deja celebra întâlnire care se pregătește la Kiev. Patru lideri europeni, președintele Emmanuel Macron, cancelarul Olaf Scholz al Germaniei, premierul Italiei, Mario Draghi, și președintele României, Klaus Iohannis, se întâlnesc mâine la Kiev.

Corespondență Antena 3, în exclusivitate, la întâlnirea de la Kiev dintre Volodimir Zelenski, Emmanuel Macron, Olaf Scholz, Klaus Iohannis și Mario Draghi
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    15 Iun 2022   •   23:51

Sabrina Preda și Costi Pahonțu sunt împreună la Kiev și ne transmit care este situația de acolo și ce pregătiri se fac pentru întâlnirea care va avea loc mâine.

”Ne aflăm în Piața Sfântul Mihail din Kiev. Există niște măsuri de siguranță extraordinare aici, în capitala Ucrainei, pentru vizita ce va avea loc mâine aici. Se vor discuta probleme reale atât pentru Ucraina, cât și pentru Uniunea Europeană.

Știm deja tema principală, va fi găsirea unor noi culoare pentru Ucraina, să exporte tonele de cereale care sunt blocate în acest moment”, spune Sabrina Preda.

Corespondentul Antena 3 la Kiev a arătat apoi și în ce stadiu se află capitala Ucrainei după bombardamentele rușilor.

”În Piața Sfântul Mihail din Ucraina este practic o expoziție cu daunele provocate de armata ucraineană armatei ruse și tot ce vezi tu aici sunt obiecte de artilerie, de asemenea și mașini.

Vedem tancuri care au fost practic distruse de armata ucraineană de la începutul războiului și până acum”, a explicat Sabrina Preda. 

”Vom fi singura televiziune din România care vom participa mâine la întâlnirea dintre președintele Zelensky, Emanuel Macron, președintele Franței, Olaf Scholz, cancelarul Germaniei și președintele Klaus Iohannis.

Vom merge cu liderii acolo unde îi va duce președintele Zelenski, pentru că știm de la ce alte întâlniri, atunci când au venit lideri din alte țări, președintele Zelenski i-a dus în zone care au fost practic distruse de armata rusă, tocmai pentru a arăta ce au făcut rușii în Ucraina.

Ei bine, nu îți pot da foarte multe detalii despre ora la care se vor întâlni aceștia, despre locul unde se vor întâlni aceștia, însă noi vom fi acolo. Așa cum spuneam, sunt niște măsuri de siguranță dragonice aici, în Kiev, încă de când am intrat foarte multe filtre, foarte mulți oameni din partea armatei ucrainene”.

×
Subiecte în articol: Kiev sabrina preda Klaus Iohannis
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close