Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Companie din industria farmaceutică, premiată pentru inovaţie

Companie din industria farmaceutică, premiată pentru inovaţie

România Inteligentă a premiat inovația în cadrul Galei Excelența în Business organizată săptămâna aceasta. Trei domenii strategice au fost selectate ca reprezentative pentru dezvoltarea României și pentru viața fiecăruia dintre noi. Unul dintre trofee a mers către o companie din industria medicală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   11:02

Trofeul pentru inovație și continuitate în progres, unul dintre premiile date de platforma România Inteligentă, a fost acordat unei companii dintr-un domeniu esenţial: industria farmaceutică.

"Am decis să decernăm unul dintre trofeele România Inteligentă în cadrul acestei gale a Excelenţei în Business-ul Românesc celei mai importante şi de prestigiu companii din industria farmaceutică românească, tocmai pentru că a rezistat în toţi anii aceştia şi a reuşit să facă pasul uriaş spre inovaţie, spre o dezvoltare extrem de creativă şi să fie prezentă pe pieţe din întreaga lume cu brand românesc, cu steagul României pe cutie pentru toate produsele farmaceutice pe care le realizează acolo în nord-estul României", a declarat Adrian Ursu, realizator România Inteligentă.

"Este o mare bucurie pentru noi faptul că am primit acest premiu pentru că Antibiotice este o companie responsabilă orientată spre performanţă şi care încurajează excelenţa în toate domeniile în care activează. De aceea, premiul ne face să ne dăm seama că suntem pe o traiectorie corectă, ne încurajează să ne continuăm eforturile în acelaşi sens şi suntem recunoscători echipei noastre din cadrul societăţii care a reuşit aceste rezultate", a precizat Liviu Vatavu, director juridic Antibiotice Iaşi.

Iar pentru că trofeul a fost acordat pentru reuşite remarcabile, afaceriştii au dezvăluit şi câteva elemente esenţiale ale succesului.

"Există o armonie care trebuie îndeplinită, iar ştiinţa şi sufletul sunt ca Yin și Yang, se completează reciproc, iar procentajele variază în funcţie de situaţie. Suntem uneori cu mai mult suflet, alteori cu mai multă ştiinţă", a explicat Liviu Vatavu.

"Compania noastră are o cultură organizaţională deosebită. Oamenii sunt orientaţi spre performanţă, spre succes, oamenii învaţă, se instruiesc şi împreună reuşim să facem lucruri deosebite. Uite aşa dăinuim, făcându-ne planuri şi având oameni pe care sigur ştim să îi punem la treabă, să dezvolte acest viitor", a declarat Ioan Nani, CEO Antibiotice Iaşi.

Ceremonia de premiere a Galei Excelența în Business a adus în prim plan companii care au făcut performanță și oameni de afaceri care s-au remarcat prin rezultate sau acțiuni extraordinare anul acesta. 3 premii au fost acordate de platforma România Inteligentă.

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close