Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Reuşitele firmelor româneşti, premiate la Gala de Excelenţă în Business. Trei premii, acordate de platforma România Inteligentă

Reuşitele firmelor româneşti, premiate la Gala de Excelenţă în Business. Trei premii, acordate de platforma România Inteligentă

Companiile româneşti care s-au remarcat prin reuşite, perseverenţă şi performanţă au fost premiate la Gala Excelenţa în Business. Pe scenă au urcat reprezentanţi din mediul afacerilor autohtone, de la firme mici, care sunt la început de drum, până la companii cu tradiţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Oct 2023   •   18:38

O parte a premiilor a fost acordată de platforma România Inteligentă. Reuşitele, perseverenţa şi performanţele companiilor româneşti au fost premiate la Gala Excelenţa în Business.

Unul dintre premiile acordate de Antena 3 CNN, prin platforma România Inteligentă, a fost pentru compania care produce autohton cea mai importantă cantitate de hrană pentru români.

Citeşte şi: Gala Excelența în Business: Cele mai performante companii au fost premiate

"Grupul de firme Carmistin este cel pe care îl premiem cu trofeul România Inteligentă pentru cea mai spectaculoasă creştere economică", a declarat Adrian Ursu, jurnalist şi realizator Antena 3 CNN, precum şi fondator al proiectului România Inteligentă.

"În numele grupului de firme Carmistin, vă mulţumesc pentru această recunoaştere care ne onorează, dar ne şi motivează să fim tot mai buni şi să rămânem loiali clienţilor noştri şi valorilor pe care am construit şi dezvoltat brand-ul La Provincia. Obiectivul nostru a fost şi va rămâne acelaşi: să furnizăm în piaţă produse cea mai înaltă calitate, cu grijă faţă de mediu şi oameni. Vă mulţumesc încă o dată", a spus Cristina Popa, director general adjunct Carmistin.

"Premiul i-a fost acordat tocmai pentru creștere economică susținută, fiindcă a reușit să dovedească faptul că se poate și în România să crești organic și să devii chiar producător bio. Ei lansează, în aceste zile, prima fermă de păsări bio. Este prima din România la nivelul acesta, la dimensiunile acestea și cred că va reprezenta o gură de aer proaspăt într-o agricultură românească greu lovită în ultima perioadă", a mai explicat Adrian Ursu.

Ceremonia de premiere a Galei Excelența în Business a adus în prim-plan companii care au făcut performanță și oameni de afaceri care s-au remarcat prin rezultate sau acțiuni extraordinare. Trei premii au fost acordate de platforma România Inteligentă.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close