Antena 3 CNN Actualitate Gala Excelența în Business: Cele mai performante companii au fost premiate

Gala Excelența în Business: Cele mai performante companii au fost premiate

Reuşitele, perseverenţa şi performanţele companiilor româneşti au fost premiate la Gala Excelenţa în Business. Pe scenă au urcat reprezentanţi din mediul afacerilor autohtone, de la firme mici, care sunt la început de drum, până la companii cu tradiţie. O parte a premiilor au fost acordate de platforma România Inteligentă.

Gala Excelența în Business: Cele mai performante companii au fost premiate
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    25 Oct 2023   •   08:31

Ceremonia de premiere a Galei Excelența în Business a adus în prim plan companii care au făcut performanță și oameni de afaceri care s-au remarcat prin rezultate sau acțiuni extraordinare anul acesta.

”Este un eveniment dedicat mediului de afaceri. Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului susține promovarea companiilor care au făcut performanță în anul financiar care tocmai a trecut”, a declarat Andreea Negru, președintele ADAA.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Guvernului care au punctat importanţa recunoaşterii meritelor afaceristilor romani.

”Cred că este mai important ca oricând să identificăm campionii industriei romanești și să îi ajutăm. Guvernul a venit în ultimul an cu un răspuns clar în ceea ce privește susținerea businessurilor și companiilor romanești”, a declarat Mihai Precup, secretar de stat în cancelaria primului ministru.

Trei premii au fost acordate de platforma România Inteligentă.

”Suntem parteneri ai acestei gale și premiile România Inteligentă pe care le-am acordat azi sunt pentru trei domenii vitale. Pentru cei care produc mâncare, pentru cei din industria farma și pentru cei care dezvoltă România pe verticală, constructorii”, a spus Adrian Ursu, realizator Antena 3 CNN.

Pe lângă scopul de a recunoaşte meritele companiilor, invitaţii evenimentului extraordinar au subliniat că astfel de reuniuni sunt o sursă de inspirație pentru tinerii antreprenori.

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close