Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Premieră în România: Doi roboți, "angajați" la o fabrică de construcții din lemn

Premieră în România: Doi roboți, "angajați" la o fabrică de construcții din lemn

Premieră în România! O firmă de construcții din lemn folosește doi roboți pentru fabricare și asamblare. Și nu e tot. Trei microsere cu plante exotice și aromatice beneficiază de energia termică rezultată din reciclarea resturilor din lemn de la fabrica din Bacău.

de Ioana Mircea    |    08 Sep 2023   •   17:38

Roboții folosiți la firma de construcții din Bacău combină automatizarea și precizia pentru ca rezultatele să fie de nota 10.

Tehnologia merge mână în mână cu siguranța angajaților. Există anumite materiale video realizate special pentru angajați pentru a se familiariza cu modul de lucru al utilajelor

Și pentru că după uscarea lemnului rămâne un surplus de energie termică au fost create și microsere cu plante exotice și aromatice.

"Am creat aceste microsere. Să putem utiliza la maximum fiindcă este foarte important să nu pierdem nimic din energie. Am adus semințe sau plante din zonele calde. În primul rând sunt foarte multe plante din zona Mediteraneană", a declarat Georgel Merlușcă fondatorul companiei.

Citește și: Inteligenţa artificială - ne ajută sau trebuie să ne temem de ea? | Income Summer Edition

×
Subiecte în articol: Bacău roboti
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close