Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Școlile din Ilfov devin poli de atractivitate pentru elevi, prin proiectul ”Colorează-ți viitorul”

Școlile din Ilfov devin poli de atractivitate pentru elevi, prin proiectul ”Colorează-ți viitorul”

O educaţie corectă nu înseamnă doar dotarea şcolilor cu echipamente de ultimă oră, ci și bunăstarea elevilor. Autorităţile din Ilfov au înţeles acest lucru şi au demarat un proiect inedit pentru a-i încânta pe copii atunci când vin să înveţe.

Școlile din Ilfov devin poli de atractivitate pentru elevi, prin proiectul ”Colorează-ți viitorul”
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    26 Mai 2023   •   15:29

Detalii despre proiect au fost oferite la Conferinţa Națională "Învăţăm cu folos, lecţii de succes în educaţie din Ilfov", în cadrul proiectului România Inteligentă.

”Ne gândim cum să le facem mai atractive, care poate fi aportul nostru și demarăm acum un proiect pilot, prin care dorim ca toți marii investitori din județul Ilfov să vină alături de noi și să se alăture acestui proiect, în care vrem să intervenim asupra fațadelor clădirilor, să tratăm estetic fațadele, dar și pe partea de interior, prin stickere educaționale”, a explicat Olivia Ciobanu Oprescu, arhitect-șef județul Ilfov.

Prin proiectul ”Colorează-ţi viitorul”, autorităţile din Ilfov vor să transforme şcolile în poli de atractivitate pentru elevi.

Citește și: Autorităţile din Ilfov investesc în educaţia elevilor din judeţ

”Intenția noastră e ca toate școlile din județul Ilfov să capete o altă formă, o altă față, o altă imagine, să crească emoția copiilor de a participa și de a învăța în acea școală.

Tratăm estetic fațadele, tratăm interioarele, curțile, sălile de sport, împrejurimile și spațiile din jur, pentru că vorbim practic de un proiect de regenerare urbană”, a mai explicat Olivia Ciobanu Oprescu.

Conferinţa Națională "Învăţăm cu folos, lecţii de succes în educaţie din Ilfov" a fost organizată de Antena 3 CNN, în cadrul proiectului România Inteligentă.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close