Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Gadgeturi de ultimă oră la Techsylvania. Evenimentul pune România pe harta mondială a tehnologiei

Gadgeturi de ultimă oră la Techsylvania. Evenimentul pune România pe harta mondială a tehnologiei

La Cluj-Napoca are loc cea de-a 10-a ediție a evenimentului care pune din nou România pe harta mondială a tehnologiei: Techsylvania! Cei prezenţi la eveniment au testat cele mai noi gadgeturi şi au avut ocazia să asiste la conferinţele unor invitați de excepție, printre care creatorul celei mai ultilizate aplicaţii de navigare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2023   •   17:01

De asemenea, sunt prezente şi marile companii care au venit cu o mulțime de posturi disponibile pentru cei interesați.

Evenimentul de la Cluj surprinde nu doar prin cele mai noi tehnologii, dar și prin temele originale, provocatoare și spectaculoase propuse spre dezbatere. Numeroşi speakeri de top mondial au ajuns în acest an pe scena Techsylvania la Cluj.

Printre aceştia se numără Yossi Matias - directorul fondator al Centrului Google din Israel.

Participanții au ocazia de a se întâlni și a se conecta cu profesioniști cu interese similare, startup-uri sau chiar investitori.

Citeşte şi: Dispozitivele care ne ajută să avem o casă inteligentă şi pot fi controlate de la distanţă

De asemenea, cei care se află în căutarea unui job au putut afla informații utile direct de la conducerea companiei sau angajaţi.

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est.

În ultimii 10 ani, evenimentul a adus împreuna la Cluj peste 20.000 de pasionaţi de tehnologie şi business.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close