Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Ce legătură are prinderea milionarului Dragoş Săvulescu cu fosta soţie a lui Ramazzotti

Ce legătură are prinderea milionarului Dragoş Săvulescu cu fosta soţie a lui Ramazzotti

Milionarul român Dragoş Săvulescu a fost prins de poliţiştii din Grecia, pe numele lui fiind un mandat european de arestare. Acesta era în vacanţă împreună cu nevasta, fosta soţie a lui Eros Ramazzotti dar si cu un alt infractor periculos, căutat la rându-i de autorităţi. Cele care i-au dat de gol pe cei doi urmăriţi au fost postările făcute de modelul albanez Angela Martini şi de fosta parteneră de viaţă a cântăreţului italian, Eros Ramazotti.

Ce legătură are prinderea milionarului Dragoş Săvulescu cu fosta soţie a lui Ramazzotti
Sursa foto: Dragoș Săvulescu/ Angela Martini Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Aug 2021   •   23:52

 Dar, mai important este că după două zile de arest, milionarul e din nou liber. Iar acesta locuieşte acum într-o vilă de vis pentru care plăteşte 85 de mii de euro pe săptămână, potrivit informaţiilor din presa elenă. 

Angela Martini, prietenă cu fosta soţie a celebrului cântăreţ italian

Dragoş Săvulescu a fost reţinut de autorităţile elene în timp ce era în plină distracţie alături de soţia lui, celebrul model Angela Martini şi alături de mai mulţi prieteni, printre care şi fosta soţie a lui Eros Ramazotti, fiind deja de notorietate prietenia afaceristului român cu artistul italian şi cu fosta parteneră a acestuia.

Chiar Marica Pellegrinelli fiind cea care a dezvăluit, fără să vrea, locul exact în care se afla românul dat în urmărie, postând numele restaurantului. 

Cum au reuşit poliţiştii să îl prindă pe milionar

Poliţiştii au pus cap la cap imaginile publicate de fosta nevastă a artistului italian cu cele ale soţiei lui Săvulescu şi l-au prins destul de rapid pe cel pe care instanţele româneşti l-au condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare.

Acesta a beneficiat de legea mai favorabilă a Italiei care i-a micsorat pedeapsa la jumătate şi a comutat-o într-o pedepsă cu suspendare, ţinând cont de faptul că milionarul român are afaceri în peninsulă. 

În tot acest timp, milionarul român a dus o viaţă ca în filme alături de soţia lui. 

Cine romantice, iahturi, cadouri, sunt doar câteva dintre lucrurile cu care a răsfăţat-o pe frumoasa lui parteneră. Şi asta pentru că Săvulescu îşi permite.

Dragoş Săvulescu, unul dintre cei mai bogaţi români

Ar avea, potrivit informaţiilor din spaţiul public, proprietăţi în România, Statele Unite ale Americii, Monaco şi Italia.

În Los Angeles, acesta are o vilă de lux, în valoare de 3 milioane de dolari. 

Fiind nevoit în ultimii doi ani să stea în Italia, acesta a avut grijă să aibă şi acolo tot confortul. O locuinţă scumpă, maşini de lux şi petreceri la care a participat cu cea care îi este parteneră de viaţă.

Milionarul român nu a ratat nicio ocazie să-şi arate dragostea faţă de Angela Martini, cea care i-a devenit soţie acum câţiva ani.

Încă de la început a impresionat-o cu calităţile lui, cucerind-o la o petrecere pe care a organizat o la vila lui din L.A.

Cei doi s-au căsătorit destul de rapid. Nunta a fost una discretă dar totodată demnă de filmele de la Hollywood. 

Au avut o cununie civilă atipică, iar petrecerea s-a desfăşurat după modelul celebrului cuplu  Bonnie şi Clyde, doi răufăcători din SUA care au jefuit bănci, magazine, benzinării au comis crime, deveniţi postmortem inspiraţie pentru numeroase filme. 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close