Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Gigi Becali, amendat din nou de Comisia de Disciplină a FRF

Gigi Becali, amendat din nou de Comisia de Disciplină a FRF

George Becali, sancționat a treia oară în câteva luni de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Gigi Becali, amendat din nou de Comisia de Disciplină a FRF
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    28 Aug 2021   •   00:01

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost din nou sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal.

În urma unor presupuse declarații jignitoare, Gigi Becali a încasat o penalitate financiară în valoare de nu mai puțin de 10.000 de lei.

Este a treia sancțiune pe care Gigi Becali o primește din partea Federației Române de Fotbal în ultimele două luni. În urmă cu o lună afaceristul a fost amendat de către Federația Română de Fotbal cu suma de 30.000 de lei pentru presupuse jigniri la adresa arbitrilor, în două dosare deschise de către Comisia Centrală a Arbitrilor, potrivit informațiilor din publicațiile de profil.

În trecut, Becali a reacționat la adresa acestor tipuri de sarcină din partea FRF.

„Eu nu sunt supărat. Nu mă mai supăr pe cineva. Stau cuminte, îmi văd de treaba mea ca să nu mai primesc amendă de la comisii", a spus Becali.

De altfel, latifundiarul din Pipera nu este scutit de penalizări nici din partea procurorilor. Acesta a primit nu mai puțin de șapte amenzi din partea unui anchetator DNA, în urma unor mesaje cu conținut nepotrivit.

„Am dat niște mesaje procurorului. Eu am dat niște mesaje de prietenie. El la zis că sunt niște mesaje care nu sunt adecvate și mi-a dat amendă 5000, 5000. Îi mai dădeam câte un mesaj îmi mai dădea câte o amendă și ultima am contestat-o şi atât. Nu mai am treabă cu el", spunea atunci Gigi Becali.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close