Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Boloş, despre amendamentul privind o „naţionalizare” a Pilonului II de pensii: "Am văzut amendamentul astăzi"

Boloş, despre amendamentul privind o „naţionalizare” a Pilonului II de pensii: "Am văzut amendamentul astăzi"

Gina Vacariu, realizator Antena 3 CNN, l-a întrebat, marţi, pe ministrul de Finanţe Marcel Boloş despre amendamentul la proiectul de lege privind măsurile fiscale care prevede o naţionalizare a Pilonului II de pensii.

Boloş, despre amendamentul privind o „naţionalizare” a Pilonului II de pensii: "Am văzut amendamentul astăzi"
Sursa foto: Marcel Bolos/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   22:13

Acest amendament a creat tensiuni în coaliţia de guvernare. Potrivit informaţiilor obţinute de Gina Vacariu, în Direcţia legislaţie din Ministerul Finanţelor s-a lucrat acest amendament.

"Informaţiile pe care eu le am cu privire la acel amendament care avea ca scop naţionalizarea pilonului II sunt următoarele: în Direcţia legislaţie din Ministerul Finanţelor s-a lucrat acest amendament. Doamna Pescaru astăzi a adunat toate amendamentele respective şi ele au ajuns la Gabriel Andronache, liderul deputaţilor PNL, pe grupul de WhatsApp al grupului deputaţilor PNL", a spus Gina Vacariu la Antena 3 CNN.

Întrebat cine i-a dat acel amendament lui Gabriel Andronache, ministrul Marcel Boloş a spus că nu face pe poliţistul şi nu urmăreşte aceste chestiuni.

"Am văzut amendamentul astăzi", a mai spus el.

Chestionat de unde a apărut acest amendament, ministrul de Finanţe a răspuns: "Am văzut amendamentul astăzi, deci cum aş fi putut da lui Gabriel Andronache acest lucru. Şi să nu uitaţi: nu mint. De acest lucru vă asigur", a mai spus Marcel Boloş, marţi, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Citeşte şi: Ministrul Finanţelor, detalii din spatele încercării de a naţionaliza banii românilor din Pilonul II de pensii : "Este soră cu nebunia"

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close