Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Adevărul din spatele morții asistentei vaccinate. Prietena femeii: ”Nu s-a plâns de nicio suferință”

Adevărul din spatele morții asistentei vaccinate. Prietena femeii: ”Nu s-a plâns de nicio suferință”

Luminița, o asistentă în vârstă de 55 de ani de la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”, a murit la o săptămână după rapelul vaccinului împotriva COVID-19.

Adevărul din spatele morții asistentei vaccinate. Prietena femeii: ”Nu s-a plâns de nicio suferință”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    11 Feb 2021   •   21:23

Colega asistentei decedate a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre tragedie. ”Am lucrat împreună dar nu pot să vă spun că am lucrat în același timp cu ea, practic turele noastre nu au fost în același timp”, a spus femeia.

Luminița era asistentă medicală la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”. Pe 28 ianuarie a fost găsită fără suflare în casă. O colegă de serviciu s-a alertat pentru că Luminița nu îi mai răspundea la telefon. A sunat la 112, iar pompierii au găsit-o fără viață în bucătărie. Decedase cu multe ore înainte. 

Asistenta șefă, colega asistentei decedate, a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat cu femeia în momentul în care a primit prima doză a vaccinului anti COVID-19.

Întrebată dacă a avut efecte adverse, colega asistentei decedate a spus că femeia NU a acuzat niciun simptom.

”Din punctul meu de vedere, doar discuțiile cu mine, nu a acuzat că ar avea vreo problemă legată de vaccinare sau că ceva nu e ok cu ea”, a spus colega asistentei care a murit la scurt timp după rapel.

Asistenta care a murit nu era infectată cu virusul SARS-CoV-2!

Mai mult, prietena asistentei a mărturisit joi seară, la Antena 3, că asistenta care a murit era o fire tonică. ”Nu aș putea să spun că ea avea o suferință. Poate că noi ne-am mai plâns de câte ceva, dar ea niciodată”, a declarat femeia.

Potrivit ei, asistenta care a murit nu era infectată cu virusul SARS-CoV-2.

”În principiu, toți colegii mei erau testați pentru COVID la un interval de 14 zile. Deci nu era infectată”, a spus asistenta șefă.

În plus, conform declarațiilor acesteia, asistenta care a murit nici nu a petrecut foarte mult timp în prezența pacienților infectați cu noul coronavirus.

Asistenta medicală moartă după rapel. Ce s-a întâmplat cu femeia după al doilea vaccin

”Din discuțiile pe care le-am avut cu ea NU a acuzat reacții adverse”, a precizat prietena femeii.

Pe 5 februarie, după apariția informației în spațiul public, Ministerul Sănătății a confirmat, printr-un comunicat, moartea cadrului medical.  

”Cu privire la cazul asistentei medicale decedate, facem următoarele precizări: Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la data de 21 ianuarie cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie. 

Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul Sănătății.

Familia și apropiații familiei își pun acum întrebări despre cauza reală a morții femeii. 

Citiți și: Asistenta de 55 de ani, ucisă de vaccinul anti COVID-19 sau de alte cauze? Avem raportul toxicologic

×
Subiecte în articol: vaccinare Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close