Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Carmen Tănase, despre certificatul verde: "Este o abominaţie. Libertatatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Punct"

Carmen Tănase, despre certificatul verde: "Este o abominaţie. Libertatatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Punct"

Carmen Tănase a explicat care este opinia sa despre certificatul verde. "Libertatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Nu ți-o dă nimeni prin niciun certificat prin nicio stea prin nimic. Indiferent dacă nu te poţi duce la mall, dacă ești liber, ești liber. Punct", spune actriţa.

Carmen Tănase, despre certificatul verde: "Este o abominaţie. Libertatatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Punct"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    01 Feb 2022   •   22:02

Întrebată ce părere are despre certificatul verde şi cum i-a schimbat pandemia viaţa, actriţa Carmen Tănase a spus: 

„Discriminare este puţin spus. Este o abominație. Lumea îi zice nazipass, este echivalentul stelei galbene. Semenul, de fapt, este cam același. S-au găsit alte mijloace pentru a teroriza oamenii, mai mult psihic acum.

Cum e posibil ca tu, ca individ, să crezi că certificatul verde îţi dă ție libertate. Cei care au propus asta nu sunt atât de vinovați precum sunt cei care au acceptat asta şi care acceptă cu capul sus.

Am văzut specimene care erau atât de fericite că în sfârșit puteau mânca la restaurant pe săturate, în timp ce alții se uitau pe geam la ei.

„Libertatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Nu ți-o dă nimeni prin niciun certificat"

Libertatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Nu ți-o dă nimeni prin niciun certificat prin nicio stea prin nimic. Indiferent dacă nu te poţi duce la mall, dacă ești liber ești liber. Eu aşa cred şi aşa mă manifest eu.

Eu nu m-am supus niciodată la vreo restricție. În afară de faptul că atunci când am intrat în vreo incintă, ca să nu jenez şi din respect pentru oameni, mi-am pus această mască, dar, în rest, eu nu am respectat absolut nimic. 

„E un joc macabru în care oamenii s-au lăsat şi asta m-a dezamăgit"

Lumea mea s-a făcut mult mai mică. Am văzut multe lucruri, am fost șocată de multe ori de persoane la care nu m-aş fi așteptat niciodată. Au reacţionat mic, meschin, laș, fricos. (...)

E cumva un joc ocult al unor persoane care sunt acolo în vârful piramidei care probabil ca nu au capacitatea de a se bucura de a empatiza. Sunt persoane întunecate. E un joc macabru în care oamenii s-au lăsat şi asta m-a dezamăgit", a spus actriţa Carmen Tănase în cadrul unui interviu manifest acordat lui Mihai Gâdea pentru Sinteza Zilei de la Antena 3. 

Citiţi şi: Carmen Tănase: "Au lovit în oameni. Economiile au fost distruse, oamenii sărăciți şi dezechilibrați psihic, iar copiii sunt afectaţi fără întoarcere"

×
Subiecte în articol: carmen tanase certificatul verde
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close