Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: "Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect?"

Dana Budeanu: "Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect?"

În contextul în care liderii Coaliției nu au rezolvat criza actuală și vor continua discuțiile și marți, Dana Budeanu a comentat tensiunile de pe scena politică generate de demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Dana Budeanu: "Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect?"
de Georgiana Adam    |    20 Apr 2021   •   00:08

Dana Budeanu este la curent cu ceea ce se întâmplă pe scena politică și a comentat seria de acuzații lansate de Vlad Voiculescu.

Creatoarea de modă susţine că informaţiile prezentate de fostul ministru al Sănătăţii sunt extrem de grave şi că el ar fi trebuit să sesizeze autorităţile statului.

"Noi vorbim despre o situație care s-a creat în jurul lui Vlad Voiculescu, da? Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect? Corect. Pe care el le avea, PNL-ul nu voia să le dea. Nu mai este relevant. De ce nu este nimic relevant din ceea ce se întâmplă? Pentru că Vlad Voiculescu, în momentul în care a descoperit el aceste nenorociri, nu a făcut nicio sesizare, atenție. Nicio sesizare la autoritățile statului. Niciuna! Aceste informații sunt extrem de grave, astea cu care a ieșit el. El trebuia să se ducă și să sesizeze autoritățile statului. Altfel, este penal. El a tăinuit aceste informații, aceste dezvăluiri le-a ținut pentru el, într-un buzunărel, ca să facă ce cu ele? Să se ducă să zică ce? Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra? Da, suntem la alba-neagra'', a spus Dana Budeanu, luni, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

Citiţi şi: Dana Budeanu îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: "Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru!"
 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close