Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Răsturnare de situaţie! Ce spune presupusa victimă în scandalul declanşat de Cristi Călin

Răsturnare de situaţie! Ce spune presupusa victimă în scandalul declanşat de Cristi Călin

Antena 3 CNN a vorbit, astăzi, cu presupusa victimă din scandalul "orgiilor" declanșat de falsul preot Cristi Călin. Iată ce a declarat tânărul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2022   •   22:08

Scandalul declanșat de falsul preot Cristi Călin a luat o nouă întorsătură. Fără niciun fel de probe acesta continuă să facă dezvăluiri şi acuzații implicând nume importante din Biserica Ortodoxă Română.

Pentru a afla care este adevărul, reporterii Antena 3 CNN au luat legătura cu presupusa victimă de la care ar fi pornit tot scandalul. 

"Vorbim despre un tânăr care în momentul de față are aproape 23 de ani, și despre care acest Cristi Călină susține și a susținut mai multe zile la rând, chiar și în fața anchetatorilor, că ar fi fost violat de episcopul Tulcii, pe vremea când tânărul de astăzi ar fi avut 15 ani.

El este cel care a depus denunțul penal, reclamând această faptă la Parchetul Curții de Apel Constanța.

Inițial, când am vorbit cu el era destul de bulversat, pentru că nu înțelegea ce caută în acest scandal.

A început să râdă când a auzit de episcopul Visarion, când am pronunțat  numele Înalt preafericitului Teodosie, la fel, iar ușor-ușor, apărând tot felul de detalii în presa tabloidă, și-a dat seama că scandalul este mult mai mare decât și-a imaginat.

Referitor la episcopul Visarion, mi-a relatat că nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva și că nu înțelege de ce numele său și al Înaltpreasfințitului sunt târâte într-un asemenea scandal.

Mi-a spus la un moment că Cristi Călin insista cu foarte multe întrebări, încerca să îl tragă de limbă dacă îi știe pe anumiți preoți, pe anumiți înalt prelați din rândul Bisericii Ortodoxe Române.

Insinua că ar ști el că s-ar petrece anumite lucruri la seminarii, la facultățile de teologie și pentru că a insistat foarte mult pe numele lui Visarion, și-a dat seama că are ceva de ascuns și că încearcă să provoace ceva, încearcă să facă ceva.

Şi atunci mi-a spus: "Da, i-am spus ca să scap de el, că s-ar fi întâmplat ceva între mine și Înalt Preafericitul Visarion".

Dar nu este nimic adevărat. Acest lucru l-a relatat din cunoștințele mele și la Parchetul General, pentru că a fost chemat ieri și a fost audiat în urma de denunțului depus de către Cristi Călin.

Le-a spus anchetatorilor că nu s-a întâmplat absolut nimic între el și episcopul Tulcii, că totul a fost o invenție pusă la cale de acest Cristi Călin.

Tânărul era foarte speriat pentru că are o familie. Fotografiile sale au apărut în toată presa și pentru că și-a dat seama că acest Cristi Călin, cu care umbla, să spunem, pe care îl cunoștea de foarte multă vreme, e posibil să fi chemat și în alte situații și să fi provocat anumite discuții sau anumite situații care astăzi ar putea să-i să-i facă rău", a precizat Carmina Pricopie, jurnalist de investigație Antena 3 CNN. 

ÎPS Teodosie, prima reacţie în scandalul declanșat de Cristi Călin: "Să nu luați aminte la vorbe fără acoperire"

×
Subiecte în articol: Cristi Călin scandal deputat PSD
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close