Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Fetiţa din Arad ucisă a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect

Fetiţa din Arad ucisă a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect

Fetiţa găsită moartă pe un câmp din Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei.

Fetiţa din Arad ucisă a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect
Sursa foto: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2021   •   22:55

Nimeni din familia fetei nu a anunţat dispariția ei, la mai bine de 48 de ore de la crimă. Asta l-a făcut pe procuror să mai adauge un cap de acuzare la dosar, cel de violenţă în familie.

Au apărut noi informaţii în cazul crimei din Arad. Roxana Ciucă, reporter Antena 3, a declarat luni seară, la emisiunea Sinteza Zilei, că tatăl vitreg al fetiţei este principalul suspect în acestă crimă.

Mama și tatăl vitreg sunt audiați

Potrivit surselor Antena 3, ce doi sunt părinţi tineri.

Vă amintim că poliţiştii şi procurorii au făcut publice, astăzi, mai multe fotografii reconstituite cu fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad, în speranţa că cineva o va recunoaşte.

Fetița ucisă are și un frate

Conform surselor Antena 3, o rudă a copilei a mers la Poliţie şi a spus că l-a auzit pe cumnat ( suspect) că fata a căzut. S-a speriat când a văzut poza fetiţei la televizor. 

Criminaliştii au ridicat mai multe probe din casa suspectului. 

În urma efectuării autopsiei medico-legale la care au participat şi organele de cercetare penală delegate în cauză s-a stabilit de către medicul legist că victima are vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24-48 ore anterior găsirii cadavrului.

Anchetatorii au reconstituit chipul fetiței ucise și găsite lângă cimitirul din Arad

În cauză s-a început urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, faptă prev. de art.188 al.1 C.pen, profanarea de cadavre sau morminte, faptă prev. de art.383 al.1 C.pen. cu aplic. art.38 al.1 C.pen. privind concursul real de infracţiuni.

Prin ordonanţa din data de 01.11.2021 s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie, prev. de art. 199 al. 1 C.p. în condiţiile art. 188 al. 1 C.p. şi profanare de cadavre sau morminte, prev. de art. 383 al. 1 C.p., cu aplic. art. 38 al. 1 C.p.

 

viceprimar vaslui mort covid 19

  • Un viceprimar din Vaslui a murit de COVID-19 după ce s-a tratat acasă. Avea certificat fals de vaccinare

 » Vezi mai multe detalii

Piața neagră a medicamentelor COVID din România: Arbidol la 300 lei, din Rusia și Tocilizumab la 8.000 lei, din India

×
Subiecte în articol: Arad crimă
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close