Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Invitații la protestul față de grațiere, trimise pe mail

Invitații la protestul față de grațiere, trimise pe mail

Invitații la protestul față de grațiere, trimise pe mail
de M.Z.    |    22 Ian 2017   •   21:39

Un avocat a spus duminică, la Antena 3, că a primit pe e-mal o invitație pentru a merge la protestul care a avut loc duminică seara la Universitate, față de ordonanțele privind grațierea și amnistia.

”Cei care mi-au scris au folosit o bază de date a unei platforme de petiții, eu am semnat acolo o petiție, dar era pentru drepturile animalelor, nu pe teme politice”, a spus avocatul Cosmina Cerva, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Avocat de profesie, femeia spune că s-a interesat despre cine este expeditorul. 

”E un ONG cu sediul la Cluj. Au trimis e-mail la toata lista celor care erau pe site-ul cu petiția. Juridic, eu știu ce semnez, dar nu e corect ca cineva să folosească datele personale pentru a mă invita la o ieșire în stradă”, a adăugat avocatul.

Președintele Iohannis le-a spus românilor adunați în Piața Universității că vrea să se schimbe legislația din România și susține că oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați.

Câteva mii de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Universităţii din Capitală, dar și în alte orașe din țară, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale. Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close