Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Invitații la protestul față de grațiere, trimise pe mail

Invitații la protestul față de grațiere, trimise pe mail

de M.Z.    |    22 Ian 2017   •   21:39
Invitații la protestul față de grațiere, trimise pe mail

Un avocat a spus duminică, la Antena 3, că a primit pe e-mal o invitație pentru a merge la protestul care a avut loc duminică seara la Universitate, față de ordonanțele privind grațierea și amnistia.

”Cei care mi-au scris au folosit o bază de date a unei platforme de petiții, eu am semnat acolo o petiție, dar era pentru drepturile animalelor, nu pe teme politice”, a spus avocatul Cosmina Cerva, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Avocat de profesie, femeia spune că s-a interesat despre cine este expeditorul. 

”E un ONG cu sediul la Cluj. Au trimis e-mail la toata lista celor care erau pe site-ul cu petiția. Juridic, eu știu ce semnez, dar nu e corect ca cineva să folosească datele personale pentru a mă invita la o ieșire în stradă”, a adăugat avocatul.

Președintele Iohannis le-a spus românilor adunați în Piața Universității că vrea să se schimbe legislația din România și susține că oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați.

Câteva mii de persoane s-au adunat duminică seara în Piaţa Universităţii din Capitală, dar și în alte orașe din țară, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale. Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close