Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mama fetiței găsite moartă sub canapea, săltată de mascați la Vama Nădlac. Femeia a venit în țară cu autocarul

Mama fetiței găsite moartă sub canapea, săltată de mascați la Vama Nădlac. Femeia a venit în țară cu autocarul

Mama fetiței care a fost găsită moartă în lada unei canapele, în București, a fost săltată de mascați în Vama Nădlac. Femeia a venit în țară la audieri.

de Ioana Mircea    |    08 Iun 2023   •   23:10

În aceste momente, mama fetiței de numai 12 ani care a fost găsită moartă într-o folie, în lada canapelei, dintr-un apartament din Berceni, a sosit în România pentru a fi audiată de procurori.

Aceasta a fost săltată de mascați, în Vama Nădlac, chiar din autocarul cu care a sosit în țară.

Citeşte şi: "Am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat". Mama fetei de 12 ani a ajuns în România şi a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul

Surse din anchetă spun că mama le-a spus polițiștilor spanioli că știa că concubinul acesteia a omorât-o pe fetiță în luna aprilie, înainte ca ei să plece ei în Spania, dar ca nu l-a denunțat pentru că îl iubește prea mult.

Doar că, la declarația oficială prin comisie rogatorie a spus că ea, de fapt, nu știe nimic. Totodată, Tribunalul București a emis mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului.

×
Subiecte în articol: crimă București
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close