Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mama Raisei, declarații după accidentul în care fiica ei și-a pierdut viața: ”Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele”

Mama Raisei, declarații după accidentul în care fiica ei și-a pierdut viața: ”Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele”

Mama Raisei, fata de 11 ani care a fost călcată cu mașina de un polițist pe trecerea de pietoni și a murit în urma impactului, a oferit declarații.

Mama Raisei, declarații după accidentul în care fiica ei și-a pierdut viața: ”Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele”
Sursa foto: Acces Direct
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2022   •   22:10

Aceasta spune că prietena Raisei, Marina, cu care se ținea de mână în timpul accidentului și care se află în stare stabilă la spital, a visat-o pe fata de 11 ani care și-a pierdut viața. Mai mult, mama susține că a fost sunată de șeful Poliției Capitalei care a asigurat-o că ancheta se va finaliza, iar vinovații vor fi pedepsiți.

„M-au sunat de la magazinul de lângă și mi-au spus că fata mea a avut un accident. Marina a visat-o. S-a trezit cu zâmbetul pe buze și a spus că a visat-o, că se jucau un joc pe telefon, și că i-a spus că se vor întâlni. Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele. A zis că are și el trei fetițe și că o să facă tot posibilul ca ancheta să fie cum trebuie.”, a declarat mama Raisei pentru Acces Direct.

Și tatăl Raisei și-a găsit puterea să vorbească public despre incidentul dramatic.

„Raisa era un copil aşa timid şi aşa cu bun simt ce nu s-a mai întâlnit. Ea a trecut de atâtea ori pe trecerea aia, mergea la școală. Era un copil cu mult bun simț, nu deranja. Era un copil timid care nu răspundea decât dacă era întrebată. Dar încă o dată domnul poliţist va avea şi el copil şi va vedea. Bunicii, tatăl polițistului, vor fi şi ei bunici. Dumnezeu le așează pe toate la rândul lor.

Lui Sebi, băiatului mic, nu i-am spus nimic. Ceva, ceva i-a spus soţia, încercăm să-l pregătim", a declarat tată Raisei pentru Antena 3.

Citește mai mult:  Tatăl Raisei, mărturii cutremurătoare: "Colegii polițistului l-au protejat şi mie mi-au întors spatele. Şi fetiţei mele îi era frig acolo, nu le-a păsat"

×
Subiecte în articol: accident politist
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close