Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marcel Ciolacu, despre Cătălin Cîrstoiu: "Acesta este cel mai mare atu al său şi va câştiga alegerile din 9 iunie"

Marcel Ciolacu, despre Cătălin Cîrstoiu: "Acesta este cel mai mare atu al său şi va câştiga alegerile din 9 iunie"

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit la Sinteza Zilei despre calitățile prin care medicul Cătălin Cîrstoiu va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei din 9 iunie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   22:30

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL la alegerile din 9 iunie, este potrivit pentru funcția de Primar General al Capitalei, premierul Marcel Ciolacu a spus:

"În primul rând, ar trebui să fie și liantul celor două partide. Cele două partide, tradițional s-au dușmănit. Părerea mea că e un lucru bun și pentru PSD și pentru PNL această umanizare între cele două partide, fiindcă de fapt și de drept nu suntem dușmani. Suntem cu toții români și nu trebuie să spunem huo unul altuia. Putem veni și cu proiecte comune în fața românilor.

Eu vă spun cu toată sinceritate l-am văzut astăzi și pe domnul Crîstoiu, am stat și la sediul de campanie, normal că vorbesc zilnic cu dânsul. Domnul doctor Crîstoiu va câștiga alegerile pe 9 iunie, fiindcă va avea capacitatea să prezinte și programul administrativ și echipa și va intra într-o coerență cum eram cu toții obișnuiți de la un om politic.

"Nu este un om politic și este cel mai mare atu al său"

Nu este un om politic și cred că acesta este cel mai mare, actu al domniei sale. Nu a avut o legătură nici cu primării de sector, nici cu Primăria Generală. Dacă rămânem ancorați la oamenii cu notorietate foarte mare, la oamenii care sunt în funcții, atunci nu vom mai schimba nimic.

Pentru cei care au condus România a fost să schimbăm primii miniștri. Am schimbat vreo 10. În 10 ani vedem unde am ajuns. În 10 ani au fost sute de miniștri, zeci de miniștri la transporturi.

Se vede în momentul acesta, când Sorin Grindeanu e ministrul de trei ani de zile. S-au deblocat toate proiectele. Sunt lucruri concrete. Vom da spre circulaţie 148km pe autostrada Moldovei. Doctorul Crîstoiu va câștiga", a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN. 

Ciolacu: La un scor de 45%, se poate construi o alianță politică între PSD și PNL 

Liderul PSD a fost întrebat, luni seara, la Antena 3 CNN, când se va știi care este planul coaliției în privința unei eventuale liste comune la alegerile prezidențiale.

Vor decide românii, a spus Ciolacu, adăugând că nu are „nicio problemă să fie după alegeri un simplu parlamentar de Buzău”.

Întrebat, mai departe, ce se va întâmpla dacă PSD și PNL vor depăși împreună un scor de 45% la europarlamentare, Ciolacu a răspuns că „se poate construi o alianță politică dacă avem un astfel de procent”.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close