Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mesaj special de întâmpinare pentru Karl Nehammer, proiectat pe ecranele din București, din partea Antena 3 CNN: "Schengen este aici!"

Mesaj special de întâmpinare pentru Karl Nehammer, proiectat pe ecranele din București, din partea Antena 3 CNN: "Schengen este aici!"

Antena 3 CNN afișează un mesaj special pentru cancelarul austriac, Karl Nehammer, pe ecranele de pe traseul pe care acesta va circula în cadrul vizitei sale la București. Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

de Mia Lungu    |    06 Mar 2024   •   21:22

Premierul Marcel Ciolacu are programată, joi, o întrevedere cu cancelarul austriac, Karl Nehammer, care s-a opus aderării României la Spațiul Schengen, prezent în România pentru a participa la congresul PPE. Premierul român are în agendă întrevederi și cu omologii din Grecia și Polonia.

În acest context, Mihai Gâdea a făcut un anunț special, miercuri seara, la Antena 3 CNN.

"A venit momentul să fac un foarte important anunț. Karl Nehammer va sosi mâine dimineață în România, iar Antena 3 CNN i-a pregătit o surpriză. Uitați-vă în momentul de față ce este în tot Bucureștiul. Pe toate ecranele îi spunem bun venit cancelarului Nehammer și spunem că Schengen este aici.

Vom relua aceste imagini de pe toate video wall-urile din București, în momentul în care cancelarul ajunge în România, ajunge la Aeroportul Otopeni. În București, în întregul oraș, acest mesaj din partea Antena 3 CNN, în care spune foarte clar "Bine ați venit, domnule cancelar! Schengen e aici!"

Este și în limba germană și în limba română, acest mesaj. Să înțeleagă toată lumea, pe ecrane de felul acesta, inclusiv la Romexpo, pe tot drumul de la Aeroportul Otopeni, pe toate traseele pe care le va face cancelarul austriac.

Trebuie cu toții să luptăm pentru această cauză națională. Trebuie cu toții să luptăm pentru a nu fi umiliți de orice altă țară, pentru că acestea sunt drepturile noastre. Iar în momentul în care avem în spatele nostru o Europă întreagă, Europa susține demersul României. Europa susține aderarea noastră la Schengen.

Nu este un favor, ci este un drept pe care România l-a câștigat prin tratatele internaționale, prin investițiile enorme pe care le-am făcut pentru a securiza frontierele.", a transmis Mihai Gâdea, miercuri seara, la Antena 3 CNN. 

Joi, la ora 9:00 Marcel Ciolacu se întâlnește cu prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis, iar de la ora 11.00 cu omologul polonez, Donald Tusk.

De asemenea, de la ora 13.00 are programată o întrevedere cu președintele Confederației Elvețiene, Viola Amherd, iar de la ora 15.00 o întrevedere cu cancelarul federal al Republicii Austria, Karl Nehammer.

Ciolacu a convocat joi și o ședință de Guvern, însă nu a fost stabilită ora de începere. 

Cancelarul austriac va fi primit, joi, și de președintele Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close