Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Jurnalistul Mirel Curea: "Vlad Voiculescu este un pumn în ambii ochi ai bunului simţ"

Jurnalistul Mirel Curea: "Vlad Voiculescu este un pumn în ambii ochi ai bunului simţ"

Jurnalistul Mirel Curea a comentat în exclusivitate la "Sinteza Zilei" realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, lozincile protestatarilor care cer demisia guvernaților şi anularea restricțiilor COVID-19.

Jurnalistul Mirel Curea: "Vlad Voiculescu este un pumn în ambii ochi ai bunului simţ"
de Claudia Popovici    |    31 Mar 2021   •   22:01

Întrebat de Mihai Gâdea dacă este de acord cu ceea ce se strigă la proteste, jurnalistul Mirel Curea a spus că nu e de acord cu acuzațiile aduse cadrelor medicale. El a subliniat că ceea ce vedem acum în stradă este rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei.

„Nu sunt de acord cu tot ceea ce se strigă în piață în momentul acesta. Nu sunt de acord ca unii demonstranți să meargă și să urle în fața geamurilor ATI. Cât de bătut în cap să fii să te duci în curtea unui spital și să strici moarte doctorilor.

Eu în oamenii din stradă văd rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei", a spus jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3

„Îi vedem, nu le pasă de nimic”

„Îi vedem, nu le pasă de nimic. Ludovic Orban era cu băutura în bot. Vedem pe ministrul Sănătății, băiatul ăsta cu carte foarte puțină și dovedită cu chitanță de mână. Raluca Turcan rerespectând niciuna din regulile pe care le au dat pentru oameni.

Luăm niște măsuri din afară dar hai să luăm și de afară și măsurile de ajutorare a oamenilor. Ce să îi spui unui om care nu mai are pâine de pus pe masă. Bineînțeles că, sătulul nu îl crede pe flămând, bineînțeles, că ăștia care ne conduc nu au probleme de genul acesta", a mai completat jurnalistul Mirel Curea.

„Dreapta în România a început să devină în țara asta să fii câine”

Dreapta în România a început să devină în țara asta să fii câine. Aș vrea să ajung la acest ministru al Sănătății, care este un pumn în ambii ochi ai bunului simț.  Ar fi trebuit să fie decartat din guvernul ăsta de multă vreme, în primul rând că nu are carte", a spus jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close