Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dr. Monica Pop: Cine a propus închiderea magazinelor să fie pedepsit pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Dr. Monica Pop: Cine a propus închiderea magazinelor să fie pedepsit pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Dr. Monica Pop a estimat, luni, că protestele anti-restricţii din România sunt justificate, în contextul în care mii de oameni protestau, în cursul serii în Bucureşti şi în numeroase alte oraşe, după ce ce Guvernul a decis să fie interzisă circulaţia după ora 20 iar magazinele să se închidă la ora 18, în funcţie de rata de infectare din localităţi

Dr. Monica Pop: Cine a propus închiderea magazinelor să fie pedepsit pentru zădărnicirea combaterii bolilor
de Adrian Iclozan    |    29 Mar 2021   •   22:09

Monica Pop: Închiderea magazilenor la ora 18 nu face decât să crească potenţialul de infectări

"Sigur că sunt justificate. Fără doar şi poate. Cum e posibil să spună că se închid magazinele la ora 6 seara?

Nu fac decât să crească potenţialul de infectări şi eu cred că cine a propus aşa ceva trebuie pedepsit conform articolului privind zădărnicirea combaterii bolilor".

Proteste în România. Mii de oameni au ieșit în stradă împotriva noilor restricții de circulație

Proteste faţă de noile restricţii impuse de autorităţi aveau loc luni, în a doua parte a zilei, în Bucureşti şi numeroase alte oraşe din ţară. Acest nou val de reacţii vine după ce mii de oameni au ieşit duminică noaptea în stradă.

Ei au sfidat, astfel, noile limitări impuse de Guvern, care interzic circulaţia după ora 20.00 şi obligă la închiderea magazinelor la ora 18.00, în funcţie de rata de infectare de la nivelul localităţilor.

Participanţii la protestul anti-restricţii din Bucureşti au ocupat, luni seara, în jurul orei 20.15, centrul Pieţei Victoriei.

Gabriela Firea, după ce protestatarii anti-restricţii au ocupat Piaţa Victoriei: Fac un apel la forţele de ordine

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a comentat, luni, la Subiectiv, protestele anti-restricţii din România.

În contextul în care protestatarii au reuşit să ocupe Piaţa Victoriei, Firea a estimat că o intervenţie în forţă pentru degajarea zonei va dovedi faptul că Jandarmeria şi Poliţia acţionează pe baza unor duble standarde.

"Dacă forţele de ordine vor înţelege să rezolve problema alungându-i şi bătându-i pe protestatari, în timp ce la alte proteste doar supravegheau zona, înseamnă că avem dublă măsură", a spus prim-vicepreşedintele PSD, luni, la Antena 3.

În Piaţa Victoriei a venit, luni seara, şi preşedintele USLM, Ion Rădoi. 

Purtând un steag tricolor şi având faţa acoperită de mască, Rădoi spune că a venit să protesteze pentru faptul că cei de la guvernare nu îi respectă promisiunile.

×
Subiecte în articol: Monica Pop Sinteza Zilei
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close