Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Profiler FBI, despre bărbatul care a intrat cu mașina în automobilul soției: "Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută"

Profiler FBI, despre bărbatul care a intrat cu mașina în automobilul soției: "Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută"

Mihaela Brooks, profiler FBI, a vorbit în această seară, la Antena 3 CNN, despre profilul bărbatului din Vișeu de Jos, care a intrat intenționat cu mașina în autoturismul în care se aflau soția și fetița acesteia.

Profiler FBI, despre bărbatul care a intrat cu mașina în automobilul soției: "Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută"
Sursa foto: Facebook | Dorin Grad
de Ioana Mircea    |    07 Iun 2023   •   22:07

Profilul bărbatului din Vișeu de Jos, județul Maramureș, a fost explicat în această seară, în direct la Antena 3 CNN de Mihaela Brooks, profiler FBI. Ea susține că în primul rând, este foarte grav că în țara noastră încă mai există mentalitatea că femeia este cea care îl provoacă pe bărbat.

"Sunt două tentative de omor. Una este spre soție și alta spre copil. Eu nu înțeleg cum nu se arestează o astfel de persoană imediat. Mai grav este că foarte mulți români încă au mentalitatea aceasta că femeia și-o caută, femeia l-a provocat.

Trebuie schimbată nu numai mentalitatea, dar legislația în sine", a spus Mihaela Brooks.

Citește și: El este bărbatul din Vișeu de Jos care și-a bătut soția, după ce a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau femeia și fetița ei

Aceasta a susținut că bărbatul este foarte periculos și că va fi periculos în continuare.

"Ordinele de protecție, trebuie date în primul rând, imediat. Acești oameni, trebuie observați. Acest individ trebuie să fie la pușcărie pe viață, chiar dacă nu au murit soția și copilul. Este foarte periculos, mai ales ținând cont că are și copilul acolo.Gelozia nu este o scuză pentru ceea ce a făcut.  Va fi în continuare periculos, mai ales că este și apărat social de comunitate. Trebuie arestat pe loc", a spus profilerul FBI.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close