Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Senatoarea Diana Şoşoacă este citată la Parchetul General

Senatoarea Diana Şoşoacă este citată la Parchetul General

Senatoarea Diana Şoşoacă este citată joi la Parchetul General în dosarul cu plângerea jurnaliștilor italieni.

Senatoarea Diana Şoşoacă este citată la Parchetul General
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2021   •   21:49

Senatoarea Diana Şoşoacă este citată joi la Parchetul General în dosarul cu plângerea jurnaliștilor italieni. În condițiile în care nu vrea să meargă la audieri aceasta ar putea fi adusă cu mandat.

Potrivit unor Surse Antena 3, senatoarea Diana Şoşoacă nu vrea să meargă la Parchetul General.

Diana Şoşoacă riscă sancțiuni dure după incidentul cu jurnaliştii italieni

Diana Şoşoacă riscă sancţiuni dure după scandalul cu jurnaliştii italieni. Senatoarea ar putea fi suspendată şi ar putea rămăne fără salariu. 

Şi poliţiştii care au intervenit în timpul scandalului sunt criticaţi la nivel internaţional pentru modul în care au gestionat situaţia. 

Între timp, de la pupitrul din plenul Senatului, Diana Şoşoacă a lansat noi acuzaţii grave la adresa jurnaliştilor italieni. L-a luat la ţintă inclusiv pe prim-ministrul Nicolae Ciucă, spunând că ar trebui să-şi dea demisia.

După scandalul cu jurnaliştii italieni, Comisia de Regulament a Senatului i-ar putea interzice Dianei Şoşoacă să participe la lucrările Senatului timp de 30 de zile şi i-ar putea fi suspendate toate drepturile băneşti şi materiale în această perioadă.

"Colegii din comisia de regulament vor discuta şi această situaţie. Este un fenomen pe care îl observăm de la începutul legislaturii în Parlament. Cred că atingem recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar", a spus Radu Mihail, senator USR.

Dosarul deschis în urma plângerii jurnaliștilor italieni a ajuns la Parchetul General. 

 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close