Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Tatăl Raisei, revoltă în direct. Poliţistul ucigaş scapă de închisoare. Cu o zi înaintea morţii, copila semnalase o altă ilegalitate a maşinii de poliţie, chiar în faţa şcolii

Tatăl Raisei, revoltă în direct. Poliţistul ucigaş scapă de închisoare. Cu o zi înaintea morţii, copila semnalase o altă ilegalitate a maşinii de poliţie, chiar în faţa şcolii

Iulian Barbu, tatăl Raisei, fetița de 13 ani ucisă acum doi ani de un poliţist pe o trecere de pieton din Bucureşti, s-a revoltat în direct la Antena 3 CNN, după ce judecătorii au decis să îl scape de închisoare pe polițistul ucigaș.

de Andreea Ştefan    |    31 Ian 2024   •   22:24

Miercuri, a fost dată sentinţa în cazul poliţistului care acum doi ani a dat cu mașina peste Raisa, fetiţa de 13 ani din București, și a ucis-o. Omul legii scapă de închisoare spre revolta întregii ţări. Tatăl Raisei şi-a exprimat şi el revolta, în direct.

”Mă bufnește și râsul. Vă dați seama că a căzut cerul pe mine când am auzit asta. Suntem legați de mâini și de picioare, nu avem ce să facem. Eu totuși aș vrea să îi întreb pe domnul procuror, pe domnii judecători, dacă ar fi copiii lor, cum ar judeca ei cazul ăsta?”, a întrebat Iulian Barbu, tatăl Raisei.

Acesta a spus că polițistul care a omorât-o pe Raisa nu l-a căutat niciodată de când s-a produs tragedia. În schimb, a apucat să îi observe comportamentul acestuia în timpul înfățișărilor din instanță.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu Raisa și familia sa, cu polițistul ucigaș, dar și imagini de la momentul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Este un arogant. Ne râdea în față. N-a avut bunul simț să meargă la mamele copiilor să își ceară scuze. Nu mai vreau să menajez. E un nenorocit, un criminal... Nu știu cine l-a făcut pe ăsta milițian. (...) Vă aduceți aminte, în ziua 
accidentului, când strigam în gura mare că totul va fi mușamalizat? Ce s-a întâmplat acum? Pentru că este o țară de tot rahatul, aici domnește barbaria și furăciunea”, a mai spus tatăl Raisei.

Iulian Barbu mai spune și că bănuiește că polițistul care i-a ucis fiica ar avea pe cineva care l-a ajutat cu mușamalizarea acestui caz.

Citește și: Poliţistul care a omorât-o pe Raisa în cumplitul accident din Bucureşti a fost condamnat

”Eu cred că totuși cineva l-a ajutat. Ideea este că lucrurile nu vor rămâne așa”, a spus tatăl Raisei.

”Ca să vedeți cine sunt escrocii ăștia... ei cică sunt milițieni. Cu o zi înainte (n.r. - de accident), soția a dus-o pe Raisa la școală și fata i-a zis: mami, să știi că a trecut o mașină de poliție și mie nu mi-a dat prioritate la trecerea de pietoni. Deci se mai întâmplase”, a mai povestit Iulian Barbu.

Iulian Barbu a mai vorbit și despre momentele cumplite prin care a trecut familia după tragedia care s-a soldat cu moartea Raisei.

”Sebi, băiatul cel mic, plângea noaptea și spunea că el nu se culcă până nu vine sora lui. Rămâneam și eu și soția așa... și începeam să plângem și noi odată cu el. Ce puteam să îi spunem? Păi de unde să o mai aducem noi, tată? (...) Toți trei am fost la psiholog. Trebuie să ne găsim, să ne adunăm și să mergem mai departe, pentru că nu putem lăsa lucrurile așa”, a mai spus tatăl Raisei.

Tatăl Raisei a transmis în final și un mesaj judecătorilor care se ocupă de acest caz.

”Să încerce să judece cazul cum trebuie, pentru că nu e corect cum au judecat astăzi”, a spus Iulian Barbu.

×
Subiecte în articol: Raisa accident accident în Bucureşti
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close