Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Daniel Ionaşcu, despre certificatul de vaccinare: "Dacă noi, care muncim şi plătim taxele la stat, ajungem să ni se interzică dreptul de a mânca şi noi acceptăm asta, atunci ne merităm soarta"

Daniel Ionaşcu, despre certificatul de vaccinare: "Dacă noi, care muncim şi plătim taxele la stat, ajungem să ni se interzică dreptul de a mânca şi noi acceptăm asta, atunci ne merităm soarta"

Daniel Ionașcu, membru al Partidului Puterii Umaniste (PPU-SL) a comentat declaraţiile premierului demis Florin Cîţu şi secretarului de stat, Raed Arafat referitoare la certificatul verde solicitat în sectorul Horeca. „Este atât de penibil şi atât de ilogic, încât am impresia că oamenii aştia au tăbărât efectiv de la stână în Guvernul României", spune avocatul.

Daniel Ionaşcu, despre certificatul de vaccinare: "Dacă noi, care muncim şi plătim taxele la stat, ajungem să ni se interzică dreptul de a mânca şi noi acceptăm asta, atunci ne merităm soarta"
de Claudia Popovici    |    15 Oct 2021   •   20:56

Daniel Ionașcu, membru al Partidului Puterii Umaniste (PPU-SL) a povestit în cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3 experiența avută la o terasă unde nu i s-a dat voie să mănânce din cauza certificatului verde, respectiv răspunsul Protecției Consumatorilor la care a apelat pentru a cere ajutor.

„Auzindu-l pe domnul Cîţu, care nu mai ştiu în ce calitate mai vorbeşte. Este un prim ministru care a fost cu scorul cel mai rușinos posibil demis. Eu, personal, am făcut un sondaj în care scorul este de 1000:1 că românii nu îl vor. Şi atunci, să te ții de un scaun, când românii nu te vor, nu mai înțeleg.

Înainte de pandemie domnul Cîţu ne spunea că să ne intre bine în cap că "sănătatea şi respectiv educația nu sunt priorități de grad zero". Omul acesta a fost pus tocmai să gestioneze din punctul de vedere al politicii de sănătate în România.

Acum vine şi ne spune că, milione de români nu au ce să caute în magazine, decât dacă au o foaie în mână care nu atestă faptul că sunt sau nu sunt bolnavi, ci pur şi simplu au o foaie în mână. Codul QR respectiv nu-mi spune mie la momentul acesta dacă sunt bolnav sau nu.

„Dacă noi care muncim şi plătim taxele la stat ajungem să ni se interzică dreptul de a mânca şi noi acceptăm asta, atunci ne merităm soarta"

Săptămâna trecută am avut un proces la Cluj, pentru un profesor de la Facultatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj. După proces, evident, plecând de la trei dimineaţa din Bucureşti, te duci undeva să mănânci.

Am ajuns în centrul Clujului pe o terasă unde vine un chelner la mine şi mă întreabă: aveţi certificat verde?Mi-am permis să îl întreb de unde are competenţa să mi-o ceară şi mi-a spus că i-a dat-o legea, respectiv domnul Cîţu.

„Sun la Protecţia Consumatorului pentru că de' aştia trebuie să mă protejeze pe mine"

Stai că nu se poate. Sun la Protecţia Consumatorului pentru că de' aştia trebuie să mă protejeze pe mine. Şi spun acolo. Sunt pe o terasă, vreau să mănânc, nu-mi dă de mâncare, ce să fac? Zice, îmi pare foarte rău, dar nu puteţi mânca. Nu vă suparăți, dar dacă nu o să mănânc o să mor, atunci ce o să se întâmple? Zice, nu pot să vă răspund la întrebarea asta, dar cu siguranța nu puteţi mânca.

Pentru Dumnezeu Sfântul! Dacă eu am ajuns şi cu dumneavoastră care muncesc şi care plătesc impozit la stat să primesc răspunsuri de genul acesta şi noi îi tolerăm în continuare pe oamenii aceștia, îmi pare rău să spun, mă doare sufletul dar ne merităm soarta. Este atât de penibil şi atât de ilogic încât am impresia că oamenii aştia au tăbărât efectiv de la stână în Guvernul României", a spus avocatul Daniel Ionaşcu la emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close