Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Irina Tănase dezvăluie care au fost primele cuvinte ale lui Liviu Dragnea când a intrat în închisoare

Irina Tănase dezvăluie care au fost primele cuvinte ale lui Liviu Dragnea când a intrat în închisoare

Logodnica lui Liviu Dragnea a vorbit, luni, la Antena 3, despre relația lui Liviu Dragnea cu colegii săi din PSD, dar și despre motivele pentru care a schimbat trei premieri într-un interval scurt de timp: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă.

Irina Tănase dezvăluie care au fost primele cuvinte ale lui Liviu Dragnea când a intrat în închisoare
de Gabriel Dano    |    07 Iun 2021   •   20:57

"Eu cred că situația în care s-a găsit PSD-ul la momentul respectiv, aceea în care președintele partidului nu este și premierul, a fost o situație greu de înțeles pentru mulți. Și în momentul în care oricine, oricum ar fi fost omul respectiv, în momentul în care ajungea pe scaunul acela de premier interveneau tot felul de persoane în jurul lui care îi spuneau că este extraordinar, că este cel mai bun, cel mai potrivit și să-l ignore pe Dragnea. La un moment dat, probabil, aceștia ajungeau să creadă.

Deși situația era așa, el a încercat cu toți acești premieri să treacă peste aceste lucruri și să găsească din nou o punte de comunicare, care se dovedea din ce în ce mai greu de găsit. Și cum poți să mergi la drum și într-o bătălie alături de un om în care nu mai ai încredere și nu mai ești sigur că ai aceleași obiective", a spus Irina Tănase, în interviul exclusiv acordat lui Răzvan Dumitrescu, la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

Întrebată dacă Liviu Dragnea i-a povestit vreodată că regretă anumite decizii din perioada în care era președinte PSD, Irina Tănase a răspuns:

"Știți care a fost primul lucru pe care l-a spus Liviu Dragnea când a ajuns la pușcărie? 'Eu am ajuns aici pentru că am avut încredere în oameni!' 

"Sper că nu mai are aceeași încredere în oameni", a continuat apoi Irina Tănase.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close