Antena 3 CNN Externe Adevăratul motiv pentru care au fost ucişi cei doi ciobani români, în Italia

Adevăratul motiv pentru care au fost ucişi cei doi ciobani români, în Italia

Adevăratul motiv pentru care au fost ucişi cei doi ciobani români, în Italia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Noi 2017   •   13:49

Cei doi ciobani ucişi cu bestialitate, pe un câmp din apropierea localităţii italiene Chivasso, sunt, de fapt, victimele unui război între ciobanii italieni şi cei străini.

Presa din Pensinsulă scrie că în zona unde a avut loc tragedia, se duce o luptă surdă a italienilor împotriva românilor şi a bulgarilor. Odată cu asasinarea celor doi ciobani români, ceilalţi păstori străini au plecat din zona respectivă.

„Le este frică şi nu se vor mai întoarce pentru o vreme. Ştiu că păstorii italieni nu îi doresc aici. Acum, au început chiar să-i şi ucisă. Pentru că, în meseria noastră, cine vine primul are dreptul la păşune. Este dificil să găseşti un muncitor italian, păstorii străini acceptă condiţii umile, ei pot dormi într-o baracaă pentru 500 de euro pe lună, fără un contract de muncă, la negru, iar în Calabria, de exemplu, o fac şi pentru te miri ce, pentru 50 sau 100 de euro. Şi nu se plâng niciodată că sunt obosiţi. Sincer, nu ştim ce ne-am face dacă nu ar fi ei”, mărturiseşte un crescător de oi, potrivit rotalianul.com.

Cei doi români au fost ucişi cu bestialitate, în noaptea de 24 spre 25 octombrie, iar trupurile lor au fost aruncate pe un câmp din apropiere de oraşul Torino.

×
Subiecte în articol: ciobani ucisi romani
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close