Antena 3 CNN Externe Atacul Coreei de Nord: Patru "mingi uriaşe de foc" vor muşca din continentul american

Atacul Coreei de Nord: Patru "mingi uriaşe de foc" vor muşca din continentul american

Atacul Coreei de Nord: Patru "mingi uriaşe de foc" vor muşca din continentul american
15 Apr 2013   •   07:07

Nord-coreenii visează încă la bombardarea Statelor Unite ale Americii, aşa cum reiese din cel mai recent filmuleţ postat pe internet care arată cum bombele lor nucleare ating patru teritorii americane: Washington, D.C., California, Hawaii şi ceea ce este anunţat drept Colorado Springs, dar arată ca fiind Arkansas.

Înregistrarea video a fost postată sâmbătă pe Uriminzokkiri, un site nord-coreean, dar şi pe YouTube, scrie shreveporttimes.com.

Fiecare dintre ţintele americane explodează într-o minge de foc atunci când rachetele nord-coreene le lovesc. Atacul din Colorado Springs are loc cel mai probabil pentru că aici se afla North American Aerospace Defense Command (NORAD), la fel şi Air Force Academy. În filmul nord-coreenilor, însă, locul atacului este mai degraba sudul statului Arkansas sau nordul statului Louisiana.

Videoclipul conţine şi un mesaj propagandistic citit de un bărbat, în vreme ce pe ecran apare o prezentatoare de ştiri care anunţă succesul atacului. Imaginile sunt însoţite de sunetul tunetelor şi muzică electronică.

×
Subiecte în articol: Coreea de Nord film bomba nucleara film
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close