Antena 3 CNN Externe ATENTATE LONDRA. Gest scandalos făcut de UBER în timpul atacurilor

ATENTATE LONDRA. Gest scandalos făcut de UBER în timpul atacurilor

ATENTATE LONDRA. Gest scandalos făcut de UBER în timpul atacurilor
04 Iun 2017   •   16:21

ATENTATE LONDRA. Compania Uber este acuzată că a decis tardiv să oprească tarifele dinamice pentru transport imediat după atacurile teroriste de la Londra. Utilizatorii companiei s-au plâns că sunt taxați la suprapreț imediat după ce o dubiță a lovit mulțimea de trecători de pe podul Londrei. Imediat scandalul s-a întins pe rețelele de socializare, oamenii acuzând tarife de două ori mai mari decât cele obișnuite. 

Într-o reacție oficială, Tom Elvidge, General Manager Uber Londra, a declarat că a cerut suspendarea tarifului dinamic imediat ce a aflat de atentatele din centrul Londrei, arătând totodată că ”toate sumele pentru cursele făcute în zona afectată sunt returnate pasagerilor”.

“Gândurile noastre sunt alături de toți cei afectați de acest nou atac asupra orașului nostru. Vrem să mulțumim tuturor șoferilor care au dus acasă în siguranță zeci de mii de oameni. Am suspendat tariful dinaminc imediat ce am aflat de atentate, la fel cum am făcut și în cazul atentatelor din Manchester sau Westminster. Totodată, ne asigurăm ca toate sumele pentru cursele facute în zona afectată sunt returnate pasagerilor. Echipa noastră lucrează momentan cu Politia Metropolitană pentru a-i ajuta să obțină orice detaliu important de la șoferii care se aflau în zona în acel moment”, a spus Tom Elvidge.

×
Subiecte în articol: atentate londra Uber
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close