Antena 3 CNN Externe Atentatele din Boston au readus PANICA în rândul americanilor. NYPD a răspuns la 77 de sesizări cu potenţial terorist

Atentatele din Boston au readus PANICA în rândul americanilor. NYPD a răspuns la 77 de sesizări cu potenţial terorist

Atentatele din Boston au readus PANICA în rândul americanilor. NYPD a răspuns la 77 de sesizări cu potenţial terorist
17 Apr 2013   •   13:25

După atacul terorist din Boston, americanii au devenit mult mai atenţi la obiectele suspecte. În particular, Poliţia din New York (NYPD) a răspuns, doar în cursul zilei ieri, la 77 de apeluri cu potenţial terorist, provenite de la persoane care raportau prezenţa unor pachete sau obiecte SUSPECTE, în diverse locaţii, relatează CBS New York.

Marţi după amiază, primarul Michael Bloomberg şi comisarul de poliţie Ray Kelly , au declarat, într-o conferinţă de presă, că nu vor permite ca scenariul din Boston să se repete şi în New York.

"Cerem locuitorilor să fie atenţi la obiectele neobişnuite, în special la cutii sau containere. Ne aşteptăm ca după evenimentele petrecute în Boston, numărul sesizărilor să fie în continuă creştere", a precizat Kelly.

Drept urmare, NYPD a primit 77 de apeluri într-o singură zi, faţă de 20-21 de sesizări, media zilnică înregistrată până la incidentele din Boston, din ziua de luni. Din fericire pentru newyorkezi, toate s-au dovedit a fi alarme false.

×
Subiecte în articol: Michael Bloomberg
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close