Antena 3 CNN Externe Aterizare neprevăzută a unui avion de companie la Sarajevo. De vină au fost suporterii echipei Galatasaray

Aterizare neprevăzută a unui avion de companie la Sarajevo. De vină au fost suporterii echipei Galatasaray

Aterizare neprevăzută a unui avion de companie la Sarajevo. De vină au fost suporterii echipei Galatasaray
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Feb 2016   •   23:35

O aterizare neprevăzută făcută de compania turcească Pegasus Airlines. Avionul de companie, care se făcea ruta Istanbul-Roma, a trebuit să facă o escală la Sarajevo, pentru a evacua cinci pasageri băuţi, care i-au insultat pe membrii echipajului.

Potrivit presei bosniace, avionul transporta suporteri ai echipei Galatasaray, care şi-a disputat în această seară meciul retur cu Lazio, pentru optimile Europa League, meci pierdut de tuci cu 3-1.

„Avionul a făcut o aterizare neprevăzută pe aeroportul din Sarajevo. Poliţia bosniacă a interpelat cinci pasageri turci, care erau vizibil într-o stare de ebrietate avansată”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei frontaliere din Bosnia, Sanela Dujkovic. 

„Potrivit informaţiilor de care dispunem, aceştia au insultat echipajul şi au luat băuturi alcoolice fără să fie autorizaţi şi au refuzat să le plătească”, a mai spus Dujkovic.

Avionul şi-a continuat zborul spre Roma, în timp ce pasagerii veseli şi-au petrecut seara în spatele gratiilor.




×
Subiecte în articol: Galatasaray
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close