Antena 3 Externe Bebeluşul regal, primit cu 41 de salve de tun, la Londra. Vestea venirii sale pe lume a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter

Bebeluşul regal, primit cu 41 de salve de tun, la Londra. Vestea venirii sale pe lume a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter

23 Iul 2013   •   17:37

Venirea pe lume a primului fiu al prinţului William şi al soţiei sale, Kate, a fost primită la Londra cu 41 de salve de tun, aşa cum se întâmplă de fiecare dată în Marea Britanie, la naşterea unui bebeluş regal.

Anunţul făcut luni seară referitor la naşterea bebeluşului regal a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter, în momentul în care a fost înregistrat vârful de activitate pe această platformă de microblogging, evidenţiind astfel interesul uriaş al oamenilor pentru acest eveniment.

"Hashtag-ul #RoyalBaby a fost utilizat de peste 900.000 de ori" după internarea lui Kate, ducesa de Cambridge, luni dimineaţă la spitalul St. Mary din capitala britanică", se afirmă în comunicatul emis de platforma Twitter, citat de AFP.

Informaţia referitoare la naşterea bebeluşului a fost menţionată de peste 2 milioane de ori în mesajele postate pe Twitter.
   
"Vârful conversaţiilor pe Twitter despre acest subiect a fost înregistrat la 20.37 (19.37 GMT, n.r.), la câteva minute după anunţul despre naşterea bebeluşului, cu peste 25.300 de tweet-uri pe minut".
   
Clarence House, secretariatul cuplului princiar, a participat la această frenezie pe internet, postând mesaje despre internarea ducesei Catherine la maternitate şi continuând cu anunţul despre naşterea unui băieţel, o informaţie care a fost preluată de peste 15.000 de ori.
   
Ducesa de Cambridge a născut luni la Londra, la ora locală 16.24 (18.24, ora României), un băieţel de 3,79 kilograme, care ocupă poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.
   
Kate şi soţul ei, prinţul William, au petrecut noaptea la spital alături de fiul lor, care se simte bine.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close