Antena 3 CNN Externe Beneficiile unui remediu natural: Suferea de Alzheimer, dar s-a vindecat cu ulei de cocos

Beneficiile unui remediu natural: Suferea de Alzheimer, dar s-a vindecat cu ulei de cocos

Beneficiile unui remediu natural: Suferea de Alzheimer, dar s-a vindecat cu ulei de cocos
Sursa foto: Foto: lc.howstuffworks.com
de S.T.    |    12 Oct 2012   •   16:24

O descoperire făcută din dragoste ar putea ajuta milioane de oameni. Un medic din Statele Unite susţine că şi-a vindecat aproape complet soţul, care suferea de Alzheimer cu... ulei de cocos.

Specialiştii nu se grăbesc să dea un verdict. E adevărat, nici nu infirmă varianta, dar spun că e nevoie de mult mai mult ca să declare acest ulei... vindecător.

Medic neonatolog de meserie, soţia bărbatului diagnosticat cu Alzheimer, a început să studieze intens. A încercat să afle tot ce se poate legat de boală. Aşa a ajuns la informaţia potrivit căreia uleiul de nucă de cocos ajută.

După două săptămâni în care i-a strecurat soţului, în meniul zilnic, ulei de cocos, bărbatul a început să reacţioneze. Iar asta s-a văzut inclusiv la testele medicilor.

După alte câteva săptămâni de tratament neconvenţional, a urmat o altă evaluare. Care i-a uimit din nou pe medici.

"Nu era în stare să alerge înainte, acum alergă din nou, nu putea să citească de un an şi jumătate dar, după aproximativ 2-3 luni, a putut din nou să citească", declară Marie Newport, soţia bolnavului de Alzheimer.

Femeia susţine că o dietă cu ulei de cocos ar putea aduce beneficii inclusiv pacienţilor bolnavi de alte tipuri de demenţă, epilepsie sau chiar Parkinson, iar medicii nu o contrazic.


×
Subiecte în articol: cocos ulei de cocos Alzheimer
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close