Antena 3 CNN Externe Britney Spears a anunțat pierderea ”bebeluşului miracol”: ”Este o perioadă devastatoare”

Britney Spears a anunțat pierderea ”bebeluşului miracol”: ”Este o perioadă devastatoare”

Britney Spears a anunțat pierderea bebelușului pe Instagram, sâmbătă, într-o postare comună cu logodnicul ei, Sam Asghari. Superstarul pop, care și-a câștigat libertatea în urma unei tutele judecătorești care i-a controlat viața timp de mai bine de un deceniu, declarase în aprilie că așteaptă un copil.

Britney Spears a anunțat pierderea ”bebeluşului miracol”: ”Este o perioadă devastatoare”
Sursa foto: Twitter/ billboard
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2022   •   12:07

”Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte”, au anunțat cântăreața și partenerul ei de viață în postare.

”Poate că ar fi trebuit să așteptăm cu anunțul sarcinii până am fi ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră”, au adăugat cei doi.

”Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, au conchis.

Spears, în vârstă de 40 de ani, a spus că tânjește după un copil cu Asghari, în vârstă de 28 de ani, antrenor personal, dar a mai explicat că tutela de aproape 14 ani, pe care un judecător a încheiat-o anul trecut, a împiedicat-o să facă acest lucru.

”Vreau să pot să mă căsătoresc și să am un copil. Mi s-a spus chiar acum că sub tutelă nu pot”, a spus ea în instanță anul trecut. 

Cei doi s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei Slumber Party în 2016. Spears și Asghari s-au logodit în septembrie anul trecut, la câteva zile după ce tatăl ei a depus o cerere de încetare a tutelei. 

Spears are doi copii cu fostul soț Kevin Federline.

×
Subiecte în articol: Britney Spears pierdere sarcina
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close