Antena 3 CNN Externe Cazarea la cele mai scumpe hoteluri din lume costă între 5.000 şi 100.000 de dolari pe noapte (VIDEO)

Cazarea la cele mai scumpe hoteluri din lume costă între 5.000 şi 100.000 de dolari pe noapte (VIDEO)

Cazarea la cele mai scumpe hoteluri din lume costă între 5.000 şi 100.000 de dolari pe noapte (VIDEO)
10 Iul 2010   •   17:00



De la 5.000 de dolari la 100.000 de dolari. Atât costă o noapte de cazare la cele mai scumpe hoteluri din lume. Totul pentru a avea ce e mai bun: servciu personalizat, camere cu tablouri scumpe, decorate de cei mai mari designeri din lume.

Cea mai scumpă cameră din lume se poate închiria la hotel Bellagio, cu 100.000 de euro pe noapte. Este unul dintre cele două hoteluri de 5 stele din Las Vegas, cunoscut pentru fântâna arteziană muzicală, structurile masive de sticlă şi valoroasele statui decorative.

Pentru numai 34.000 de dolari poţi închiria una din camerele hotelurilor afalte în staţiunea Atlantis din Insula Paradis din Bahamas. Numai hotelurile Cove şi Reef Atlantis l-au costat peste 4 miliarde de dolari pe magnatul african care a cheltuit o avere pe una dintre cele mai scumpe destinaţii din lume.

Pentru cei care au fost afectaţi de criză, răspunsul este hotelul Westin Excelsior din Roma. Pentru numai 29.000 de euro pe noapte, cei mai bogaţi clienţi pot sta într-o clădire a cărei renovare recentă a depăşit şapte milioane de dolari. Hotelul este renumit atât pentru locul unde este amplasat  - în apropierea Fântânii Trevi şi a Coloseumului - dar şi pentru personalităţile care au fost cazate aici de-a lungul timpului.

Între 15.000 şi 25.000 de euro costă o noapte la hotelurile Palms, din Las Vegas, Plaza din New York, Hotelul Martinez din Cannes, Ritz -ul parizian sau Hotelul Burj al Arab din Dubai. Totul pentru liniştea şi plăcerea celor mai bogaţi dintre noi.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Subiecte în articol: euro dolari hoteluri cazare Las Vegas camere Dubai
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close