Antena 3 CNN Externe Cel puţin 27 morţi, în explozia de la baza militară a Gardienilor Revoluţiei din Iran

Cel puţin 27 morţi, în explozia de la baza militară a Gardienilor Revoluţiei din Iran

Cel puţin 27 morţi, în explozia de la baza militară a Gardienilor Revoluţiei din Iran
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
12 Noi 2011   •   13:53
Update 18.05 - Explozia produsă sâmbătă la un depozit de muniţie al Gardienilor Revoluţiei situat în apropiere de Teheran a provocat moartea a 27 de persoane, potrivit unui nou bilanţ anunţat de depurtătorul de cuvânt al acestei forţe de elită, comandantul Ramazan Sharif, relatează AFP.

Update 16.00
- Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, în urma exploziei produse la un depozit de muniţie al Gardienilor Revoluţiei situat în apropiere de Teheran, a anunţat purtătorul de cuvânt al Pasdaran, comandantul Ramazan Sharif, informează AFP. Explozia a fost resimţită în cartierele din vestul Teheranului şi a fost auzită până în centrul capitalei iraniene.

O explozie s-a produs sâmbătă la o bază militară la vest de Teheran, conform unui oficial iranian, citat de AFP.


Iniţial s-a crezut că explozia a vut loc la o staţie de benzină dar aceasta a fost localizată într-o bază militară, la vest de capitală.


Mai exact, la un depozit de muniţie al unei baze militare a Gardienilor Revoluţiei, situat la circa 20 de kilometri vest de Teheran.

"Explozia a avut loc la o bază militară situată în apropiere de Malarde şi Sharyar”, două localităţi situate la periferia vestică a Teheranului, „unde a explodat o mare cantitate de muniţi”, conform unui oficial.

×
Subiecte în articol: Teheran explozie munitie depozit
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close