Antena 3 CNN Externe O femeie a fost oprită înainte de a intra în SUA. Avea în bagaj fecalele unui animal exotic din care voia să facă un colier deosebit

O femeie a fost oprită înainte de a intra în SUA. Avea în bagaj fecalele unui animal exotic din care voia să facă un colier deosebit

O femeie a fost oprită de vameși după ce a încercat să intre în SUA cu o cutie plină cu fecale de girafă. Femeia a declarat că nu dorea altceva decât să îşi confecționeze un colier original şi deosebit.

O femeie a fost oprită înainte de a intra în SUA. Avea în bagaj fecalele unui animal exotic din care voia să facă un colier deosebit
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2023   •   12:27

Incidentul a avut loc pe aeroportul Minneapolis-Saint Paul din Minnesota. Femeia le-a spus oficialilor că a luat fecalele din Kenya, acolo unde îşi petrecuse vacanţa.

Femeia este amatoare de coleire deosebite. Aceasta le-a declarat autorităților că a făcut anterior un colier din fecale de elan.

Femeia nu va fi sancționată deoarece a declarat cutia, iar conținutul ei a fost distrus de oficialii americani.

Citeşte şi: Trucurile prin care ne dăm seama dacă avem ploșnite în camera de hotel. Specialist: "Este foarte greu de scăpat de ele" 

"Dacă această persoană ar fi intrat în SUA și nu ar fi declarat aceste articole, există o mare posibilitate ca o persoană să fi contractat o boală de la această bijuterie și să fi dezvoltat probleme grave de sănătate", a declarat directorul de teren la Serviciul Vamal și Protecția Frontierei din SUA, conform Sky News.

×
Subiecte în articol: girafa bijuterii
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close