Antena 3 CNN Externe Contul fals al lui Dalai Lama, de pe site-ul Twitter, a fost suspendat

Contul fals al lui Dalai Lama, de pe site-ul Twitter, a fost suspendat

Contul fals al lui Dalai Lama, de pe site-ul Twitter, a fost suspendat
Sursa foto: dalai lama
10 Feb 2009   •   21:59

Un cont al liderului spiritual Dalai Lama a fost suspendat, luni, de Twitter. Serviciul de microblogging a luat această măsură deoarece fusese creat de un impostor, anunţă AFP. Suspendarea a fost anunţată de Twitter Biz Stone, cofondatorul site-ului, printr-un mail trimis agenţiei AFP, acesta precizând că "încălca termenii de utilizare a Twitter privind asumarea identităţii altei persoane".
În decurs de doar două zile peste 20.000 de persoane au vizualizat contul twitter.com/ohhdl, acesta fiind creat duminică.
Mesajul de întâmpinare de pe contul cu pricina era următorul: "Bine aţi venit pe pagina oficială de Twitter a Sfinţiei Sale Dalai Lama - administrată de The Office of His Holiness the Dalai Lama".
În afara imaginii oficiale a lui Dalai Lama, de pe site-ul acestuia, pe pagina Twitter închisă era postat şi un citat al liderului tibetan: "Fiecare dintre noi e responsabil pentru umanitate. Este timpul să ne gândim la alţi oameni ca la adevăraţi fraţi şi surori şi să ne pese de bunăstarea lor şi să le diminuăm suferinţa".
Cei şase milioane de utilizatori ai Twitter, din întreaga lume, comunică prin intermediul unor mesaje scurte, care nu pot depăşi 140 de caractere.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dalai Lama
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close