Antena 3 CNN Externe Un copil dispărut din Italia, a fost găsit de un reporter trimis la fața locului să relateze despre incident

Un copil dispărut din Italia, a fost găsit de un reporter trimis la fața locului să relateze despre incident

Un copil dat dispărut în Italia a fost găsit de un reporter al televiziunii naționale Rai trimis să relateze de la fața locului.

Un copil dispărut din Italia, a fost găsit de un reporter trimis la fața locului să relateze despre incident
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    23 Iun 2021   •   17:43

Micuțul fusese văzut ultima dată luni noapte, în camera sa. A doua zi, părinții au anunțat dispariția. Un elicopter și aproximativ 1.000 de persoane, inclusiv polițiști, pompieri și salvatori montani, l-au căutat pe copil, după ce a fost raportat ca dispărut în Palazzuolo sul Senio, lângă Florența.

În timp ce se îndrepta spre casa părinților, miercuri, jurnalistul Giuseppe Di Tommaso a auzit zgomote care veneau dintr-un defileu de la marginea drumului. 

"Am auzit zgomote care păreau să fie plânsete și mă așteptam să găsesc un animal", a povestit Danilo Ciccarelli într-o conferință de presă. În schimb, Ciccarelli a găsit copilul dispărut, care plângea după mama lui.

Jurnalistul a anunțat poliția, iar comandantul unității locale de carabinieri s-a coborât 25 de metri, până la baza defileului. 

Copilul în vârstă de doi ani, a fost dus la spital. Medicii au constatat că se află în stare bună, cu răni ușoare.  

Se crede că băiețelul, numit Nicola Tanturli, s-a trezit în mijlocul nopții și a ieșit din casa părinților.

×
Subiecte în articol: copil disparut Italia reporter
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close